CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه رویکردی جدید جهت انتخاب مدیر تیم تحقیق و توسعه با استفاده از روش سیموس تجدید نظر شده و آراس اینتروال (مورد مطالعه: شرکت کیسون)

عنوان مقاله: ارائه رویکردی جدید جهت انتخاب مدیر تیم تحقیق و توسعه با استفاده از روش سیموس تجدید نظر شده و آراس اینتروال (مورد مطالعه: شرکت کیسون)
شناسه ملی مقاله: JR_IMJT-9-4_005
منتشر شده در در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

جلیل حیدری دهویی - استادیار، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران
مهرنوش خرم - گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران
امیرسالار ونکی - گروه MBA، دانشکده مدیریت،دانشگاه تهران، تهران، ایران
محمد مهدی دهقان - گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت،دانشگاه تهران، تهران، ایران

خلاصه مقاله:
واحد های تحقیق و توسعه از واحدهای اساسی سازمان ها هستند و انتخاب مناسب ترین فرد به عنوان مدیر تیم، بر موفقیت آن تاثیر بسزایی دارد. این در حالی است که تاکنون برای احصای معیارها و انتخاب مدیر یک تیم تحقیق و توسعه، چارچوب ساختارمندی ارائه نشده است. بنابراین، هدف از پژوهش حاضر ارائه رویکردی نوین برای انتخاب مدیر تیم تحقیق و توسعه است. بدین منظور، فهرست معیارهای متناسب برای انتخاب مدیر تحقیق و توسعه با بهره­گیری از مدل های شایستگی احصا شد. در ادامه، با توجه به تعدد معیارهای شناسایی شده و لحاظ این نکته که اهمیت معیارها برای خبرگان متفاوت است، به‎کارگیری ترکیب روش­های تصمیم‎گیری چندشاخصه مد نظر قرار گرفت. از این ­رو، برای وزن دهی به معیارها از روش سیموس تجدیدنظرشده استفاده شد و به‎کمک روش آراس اینتروال، مناسب ترین کاندید انتخاب گردید. در نهایت رویکرد طراحی شده برای انتخاب مدیر پروژه تحقیق و توسعه در شرکت کیسون استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که مهارت­های فردی (به ویژه انتخاب و اختصاص پرسنل، تخصیص منابع و همچنین داشتن نگرش سیستمی) مهم ترین معیار در انتخاب مدیر تیم تحقیق و توسعه است.

کلمات کلیدی:
انتخاب مدیر تیم تحقیق و توسعه, تصمیم گیری چندشاخصه, روش آراس اینتروال, روش سیموس تجدیدنظرشده, مدل شایستگی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1740500/