بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و شرایط نگهداری بر عمر انبارداری پرتقال والنسیا

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,176

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_734

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

به منظور تعیین اثر زمان برداشت و شرایط نگهداری بر عمر انبارداری پرتقال رقم والنسیا، آزمایشی بصورت فاکتوریل سه فاکتوره در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در باغات مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت از بهمن 83 به مدت دو سال انجام شد. در این آزمایش زمان برداشت بعنوان فاکتور A در پنج سطح (اول بهمن، 15 بهمن، 30 بهمن، 15 اسفند و 30 اسفند)، شرایط نگهداری در سردخانه بعنوان فاکتور B در سه سطح ( 4 و 6 و 8 درجه سانتی گراد) و ر طوبت نسبی 90-85% و مدت نگهداری در انبار بعنوان فاکتور C در چهار سطح ( 60 و 90 و 120 و 150 روز بعد از برداشت) در نظر گرفته شدند، نمونه ها در زمان برداشت و در شرایط انبار از نظر صفات وزن میوه، وزن گوشت، وزن پوست، میزان آب، تفاله میوه، TSS، میزان TAو TSS/TA و ویتامین ث مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد زمان برداشت بر روی کلیه صفات مورد بررسی در سطح %1 معنی دار است دمای انبار فقط بر روی صفات TSS/TA و ویتامین ث در سطح 1% معنی دار گردید. مدت نگهداری بر روی کلیه صفات مورد بررسی به استثنای میزان TSS در سطح 1% معنی دار شد هم چنین اثر متقابل زمان برداشت و دمای انبار بر روی هیچکدام از صفات مورد بررسی معنی دار نگردید، اما اثر متقابل زمان برداشت و مدت نگهداری بر روی صفات میزان TSS ،TA ویتامین ث در سطح 1% معنی دار و بر روی سایر صفات معنی دار نگردید، در حالیکه اثر متقابل مدت نگهداری و دمای انبار بر روی صفات TSS/TA و میزان TA در سطح 1% و وزن پوست و وزن میوه در سطح 5% معنی دار شد و در نهایت اثر متقابل زمان برداشت، مدت نگهداری و دمای انبار بر روی صفات تفاله میوه و وزن میوه در سطح 1% و وزن پوست در سطح 5% معنی دار و بر روی سایر صفات معنی دار نگردید.

Authors

احمد احمدپور

عضو هیات علمی مرکز آموزش جهاد کشاورزی جیرفت و کهنوج

مریم نسب پور

دانشجوی کارشناسی گل و گیاهان زینتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • -Aranguren, M ;Lopez, B ;Rodriguez, J; suarez, C ;zayas, J;and ...
  • Davies, F. S;and Albrigo , L.C. _ 994. citrus.CAB international. ...
  • -Devkota, Rp _ Grewal, s;Dhatt, As : 1982.Maturity determination in ...
  • Dundar, o ;and pellmezci, M: 1991 .investigation on the effect ...
  • yerli ; Doga, Turk, T arim, ve , ormanc ilik-Dergisi. ...
  • -Hang, YZ; cao, YC ;zhang, B S:and yang, MY: 1992.study ...
  • Madrid;R; laeomba, RF :Egea, C;and Amo, M, L; 1995.Effect of ...
  • Pekmezci, M; Erkan, M ; Demirko l, A;Hyodo , H ...
  • Yang , Ch P:1997.the top quality citrus production techniques in ...
  • In order to determine the effect of harvest time and ...
  • نمایش کامل مراجع