تاثیر برخی از تیمارهای شیمیایی و هورمونی بر افزایش ماندگاری گل های شاخه بریده لیسیانتوس grandiflorum Eustoma Mariachii CV. pink

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,014

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_788

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

پژوهش حاضر در گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد ابهر در سال 1388 انجام شد. هدف از این پژوهش افزایش طول عمر گلهای شاخه بریده لیسیانتوس و افزایش کیفیت گلهای شاخه بریده میباشد. در این پژوهش از گل های شاخه بریده به رنگ صورتی با نام علمی Eustoma grandiflorum Mariachii CV. Pink استفاده شد. تیماری که بر روی گلهای شاخه بریده لیسیانتوس انجام شد از نوع تیمار مداوم می باشد و به مدت 20 روز گلهای شاخه بریده در محلول قرار گرفته اند. گلهای شاخه بریده درآزمایشگاه با دمای 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 70 % نگهداری شدند. تیمارهای شیم یایی شامل: سولفات آلومینیوم ( 50 و 100 و 150 پی پی ام) و اتانول ( 2 و 4 و 6 درصد) و بنزیل آدنین ( 50 و 75 و 100 ) پی پی ام و آب مقطر به عنوان شاهد بود. در همه تیمارها غیر از شاهد از 2/5 درصد ساکاروز نیز استفاده شد. فاکتورهای کیفی و کمی که در این پژوهش مورد اندازه گیری قرار گرفت شامل: طول عمر، وزن تر، جذب آب، تولید اتیلن، میزان کلروفیل برگ بود. نتایج این پژوهش نشان داد که بیشترین طول عمر مربوط به تیمار شیمیایی سولفات آلومینیوم با غلظت 100 پی پی ام بود و کمترین طول عمر مربوط به شاهد بودو البته بعد از شاهد بنزیل آدنین کمترین طول عمر را داشت. کمترین میزان تولید اتیلن در بین تیمارهای انتخاب شده مربوط به سولفات آلومینیوم 150 پی پی ام بود.

Authors

آیدا حسینی

کارشناس ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

امرالله نبی گل

استادیار گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

مریم داغستانی

استادیار گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

مهدی فاضلی

کارشناس ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • حجازی، ا.و م. کفاشی صدفی. 1379. (ترجمه) مبانی فیزیولوژیکی کاربرد ...
  • خلیقی، احمد. و شفیعی، محمدرضا، 1379. بررسی اثر تیمارهای شیمیایی، ...
  • Halevy, A. H. and S. Mayak., 1981, Senescence and postharvest ...
  • Heins, RD, 1980. Inhibition of ethylene synthesis and senescence by ...
  • Ichimura, K., M. Shimamura and T. Hisamatsu, 1998. Role of ...
  • Liao, L-J. , Y-u-H.Lin. , K-L.Huang and W-S.Chen..200 1 .Vase ...
  • Huang, K-L. and W-S. Chen, 2002. BA and SuCrOSe increase ...
  • نمایش کامل مراجع