نکات مهم و اساسی درکشت و کار گیاهان دارویی پرمصرف و اقتصادی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,567

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_824

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

گیاهان دارویی به خاطر کاربرد شان در صنایع داروسازی، بهداشتی و غذایی حائز اهمیت بالایی هستند. برای اینکه این گیاهان اقتصادی شوند لازم است روی زمینه های مختلف این گیاهان تحقیقات گسترده ای انجام شود. هر گونه اشتباه در زمینه های کاشت تا مصرف باعث خسارتهای زیادی خواهد شد. که در این مقاله سعی بر این است که در زمینه های مختلف مثالهایی از تحقیقات انجام شده بیان گردد. به طور مثال، اگر اطلاع کافی روی درصد جوانه زنی یا زمان کاشت گیاه نباشد یا گیاه سبز نخواهد شد و یا در طول دوره رشد حالت روزت خواهد داشت که در این حالت خسارت شدیدی به کشاورز وارد خواهد شد. در صورت عدم زمان مناسب برداشت، ترکیبات اصلی گیاه که در صنایع داروسازی کاربرد دارد ساخته نشده و فاقد ارزش دارویی هستند. در بعضی حالت برداشت گیاه در زمان نامناسب باعث ایجاد ترکیبات سمی در گیاه خواهد شد. آبیاری نامناسب یا باعث توسعه بیماری و یا باعث هدر رفتن منابع آبی خواهد شد. نیاز آبی گیاه در هر زمان بسیار مهم می باشد. در زمینه خشک کردن گیاه مسائل مختلفی وجود دارد که در صورت رعایت نکردن آن اصول، گیاه برداشت شده کاربرد دارویی نخواهد داشت. با توجه به مطلب ارائه شده بایستی به این نکته اشاره کرد که گیاهان دارویی از زمان انتخاب بذر تا ارسال به کارخانجات دارویی و بهداشتی به مدیریت خاصی نیاز داشته که بایستی توجه کافی به آنها نمود.

Keywords:

گیاهان دارویی , زمان کاشت و برداشت

Authors

حسین زینلی

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان

لیلی صفایی

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان

سعید دوازده امامی

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • یوسف زاده، کاظم. 1387. بررسی تنوع زتیکی تبار بابونه بر ...
  • میرزایی، اعظم. 1388. برسی راههای شکستن خواب بذر در گیاهان ...
  • نمایش کامل مراجع