بررسی و شبیه سازی و مقایسه با کشش عمیق معمول در یک تکنیک جدید در فرایند کشش عمیق اصطکاکی با استفاده از ورق گیر های چند قسمتی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,262

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NMEC03_062

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1391

Abstract:

کشش عمیق به عنوان یکی از مهمترین فرایندهای شکل دهی کاربرد فراوانی در صنعت دارد، اما حد کشش در فرایند کشش عمیق معمول نهایتا به 2.2 می رسد ( 1) که برای ور ق های نازک این مقدار بسیارکمتر می شود و در صورتی که نیاز به حد کشش بالاترباشد باید از فرایند های دیگری برای افزایش حد کشش استفاده کرد.در این تحقیق یک فرایند کشش عمیق جدید مورد بررسی قرار گرفته است که درآن از اصطکاک بین ورق و ورقگیر برای شکل دهیورق استفاده می شود و از این روکشش عمیقاصطکاکینامیده می شود. این کار با استفاده از ورق گیر چند قسمتی که تحت فشار به صورت شعاعی حرکت می کند به همراه یک سمبه انجام می شود. نتایج نشان می دهد که شکست زود هنگام قطعه در پروفیل سرسمبه و در ناحیه لبهکه در روش های پیشین وجود دارد با این روش حذف می شود ودر نتیجه حد کشش افزایش می یابد.به منظور دست یابی به یک دید کلی فرایند با روش اجزاء محدود به کمک نرم افزارABAQUS بطور کامل شبیه سازی شده و با نتایج تجربی مقایسه شده است.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • (1) K.Takayama, M. Nihara, 2002, Fiction aided deep drawing using ...
  • (2) K.Takayama, M. Nihara, 2002 _ Fiction aided deep drawingusing ...
  • (3) M.A. Maslennikov, 1957, Russian developed punchless drawing, M etalwork.Prod ...
  • (5) M.A. Hassan, M. Nihara, 2004, Friction aided deep drawingusing ...
  • (6) R. S uenaga, K.Ya maguchi, 2005, Anovel process on ...
  • نمایش کامل مراجع