CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مطالعه تاثیر هوش معنوی اسلامی بر تعامل شغلی کارکنان با تاکید بر نقش میانجی نیازهای روانشناختی (نمونه موردی: شهرداری اسفراین)

عنوان مقاله: مطالعه تاثیر هوش معنوی اسلامی بر تعامل شغلی کارکنان با تاکید بر نقش میانجی نیازهای روانشناختی (نمونه موردی: شهرداری اسفراین)
شناسه ملی مقاله: NASMEA20_047
منتشر شده در بیستمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

رقیه مطهری - فوق لیسانس مدیریت بازرگانی - مدیریت مالی، پست سازمانی کارشناس منابع انسانی شهرداری اسفراین

خلاصه مقاله:
انسان در دنیای کنونی به دلیل تحت تاثیر قرارگیری بر تفکر پست مدرنیست، روز به روز خال و پوچی بیشتری در فعالیتهای خود احساس می کند. وجود معنویت در محیط کاری منجر به تقویت انگیزش و امید کارکنان میشود. این مفهوم در جوامع اسلامی به دلیل بافت فرهنگی و دینی در قالب هوش معنوی اسلامی معرفی شده است. هدف پژوهش حاضر مطالعه تاثیر هوش معنوی اسلامی بر تعامل شغلی کارکنان با تاکید بر نقش میانجی نیازهای روانشناختی (نمونه موردی: شهرداری اسفراین)به تعداد ۲۱۰ نفر بودند. باتوجه به اطلاعات جمع آوری شده به روش تصادفی طبقه ای تعداد ۱۲۷ انتخاب شدند. در تحقیق حاضر جهت جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه استاندارد مطالعه استفاده شده است.پایایی پرسشنامه به کمک ضریب آلفای کرونباخ برای کلیه سوالات۸۲۰/۰ بدست آمد. جهت تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از آزمون آمار توصیفی به کمک نرم افزار spss نسخه ۱۸ و روش معادلات ساختاری از نرم افزار اسمارت پی ال اس PLS استفاده شده است. نتایج آزمون نشان داد هوش معنوی اسلامی بر تعامل شغلی کارکنان با تاکید بر نقش میانجی نیازهای روانشناختی تاثیرمعناداری دارد.

کلمات کلیدی:
هوش معنوی اسلامی ، تعامل شغلی کارکنان ، نیازهای روانشناختی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1771399/