CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اهداف و ضرورت تاسیسات و زیرساخت های شبکه های حمل ونقل ریلی شهری(مترو)

عنوان مقاله: بررسی اهداف و ضرورت تاسیسات و زیرساخت های شبکه های حمل ونقل ریلی شهری(مترو)
شناسه ملی مقاله: MECCONF06_096
منتشر شده در ششمین همایش بین المللی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

توحید تمدنی گمچی - کارشناسی رشته مهندسی فناوری مکانیک– تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه جامع کاربردی شرکت ساختمان و نصب صنایع پتروشیمی، کارشناس تهویه مطبوع- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز – قطارشهری .
محمدرضا تدریسی خوش - کارشناسی رشته مهندسی فناوری مکانیک– تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه علمی کاربردی شرکت ساختمان و نصب صنایع پتروشیمی ، کارشناس اتاق کنترل- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز – قطارشهری .
محسن کرمی - کارشناسی رشته مهندسی فناوری مکانیک– تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه علمی کاربردی شرکت ساختمان و نصب صنایع پتروشیمی، کارشناس انرژی- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز – قطارشهری .

خلاصه مقاله:
پژوهش حاضر باهدف بررسی اهداف و ضرورت تاسیسات و زیرساخت های شبکه های حمل ونقل ریلی شهری صورت گرفته است و به منظور این هدف از روش تحقیق توصیفی – تحلیلی استفاده شده است، شبکه های حمل ونقل ریلی درون شهری امروزه در کلانشرها بخشی از جامعه است که تعداد زیادی از افراد در آن رفت وآمد دارند، صنعت مترو به لحاظ شهرسازی دارای مزیت ها و فواید قابل توجهی از قبیل : استقلال کاربری های شهری از برخی کاربری های نامتجانس، کمک به ساماندهی و مدیریت ترکیب و نحوه استقرار کاربری های مختلف شهری در خصوص سازمان دهی فضا، ایجاد تنوع در منظر شهری، ایجاد همگونی در سیستم کاربری زمین ، تقویت ساختار و استخوان بندی در کالبد فضا و جلوگیری از تخریب بافته ای باارزش شهری می باشد. بنابراین نیاز بررسی تاسیسات و زیرساخت ها مناسب در صنعت مترو وجود دارد، نتایج بیانگر این است که درواقع سامانه های حمل ونقل عمومی در تحقیق راهبرد توسعه پایدار در شهرها، نقشی اساسی و محوری دارد. در شهرها لازم است راهکارها و روش هایی موردتوجه قرار گیرد تا معیارها و شاخص های توسعه پایدار همواره در حد مطلوب و قابل توجهی قرار داشته باشد. یکی از این راهکارها در زمینه کاربری زمین و حمل ونقل شهری که عموما در مباحث شهرسازی توصیه می شود، اجتماع فیزیکی کاربری ها در فضاهای شهری و دیگری توسعه شهری بر مبنای حمل ونقل عمومی است که ارتباط بسیار نزدیکی باهم دارند. بدین ترتیب با ایجاد تمرکز کالبدی و عملکردی در حیطه و پیرامون ایستگاه های حمل ونقل عمومی از تعدد مراجعات به مکان های مختلف کاسته می شود.

کلمات کلیدی:
تاسیسات، زیرساخت ها، شبکه های حمل ونقل ریلی شهری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1774471/