CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی میزان استفاده از بانکداری الکترونیک با استفاده از مدل پذیرش تکنولوژی و ارائه راهکارهایی برای گسترش خدمات الکترونیکی مطالعه موردی: موسسه اعتباری کوثر (سپه فعلی)

عنوان مقاله: بررسی میزان استفاده از بانکداری الکترونیک با استفاده از مدل پذیرش تکنولوژی و ارائه راهکارهایی برای گسترش خدمات الکترونیکی مطالعه موردی: موسسه اعتباری کوثر (سپه فعلی)
شناسه ملی مقاله: CONFME11_012
منتشر شده در یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

بلال پناهی - عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی
مرتضی احمدی - دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا

خلاصه مقاله:
توسعه شگفت انگیز فناوری اطلاعات و گسترش آن به بازارهای پولی و بانکی جهان، علاوه بر تسهیل امور مشتریان بانک ها، روش های جاری بانکداری را متحول ساخته است. امروزه قضاوت مشتری در امور بانکی بر اساس میزان توانمندی بانک در کمک به حل معضلات و توسعه تجارت استوار است. امنیت، سرعت تراکنش، دوستی با مصرف کننده و راحتی، سهولت استفاده، اعتماد و مسائل مربوط به حریم خصوصی از مهمترین عوامل در انتخاب بانک از سوی مشتری است. هدف از تحقیق حاضر بررسی میزان استفاده از بانکداری الکترونیک با استفاده از مدل پذیرش تکنولوژی و بررسی ارتباط بین عوامل بانکداری الکترونیک در موسسه اعتباری کوثر (بانک سپه فعلی) در استان آذربایجانشرقی می باشد. با توجه به نتایج بدست آمده از آزمون فرضیه های تحقیق، سطح استفاده از بانکداری الکترونیکی در بین مشتریان موسسه برابر ۳.۹۸ در بازه ۱ تا ۵ لیکرت می باشد که با اطمینان ۹۵ % مورد تایید قرار گرفت، همچنین بین عوامل و متغیرهای مدل که عبارتند از نگرش، تمایل مشتریان، سودمندی درک شده، اعتماد، سهولت استفاده و اعتماد مشتریان با اطمینان ۹۵ درصد ارتباط مثبت و معناداری بین آنها برقرار بود.

کلمات کلیدی:
بانکداری الکترونیک، مدل پذیرش تکنولوژی، موسسه اعتباری کوثر

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1795536/