CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر کووید-۱۹ بر ویژگی های تبلیغاتی رسانه های اجتماعی در صنعت فروش غذا (مورد مطالعه : رستوران ها، فست فودها و کافه های شهرستان بهشهر)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر کووید-۱۹ بر ویژگی های تبلیغاتی رسانه های اجتماعی در صنعت فروش غذا (مورد مطالعه : رستوران ها، فست فودها و کافه های شهرستان بهشهر)
شناسه ملی مقاله: MCIICONF01_222
منتشر شده در کنفرانس ملی چالش ها و راهکارهای نوین در مدیریت، حسابداری و صنعت بیمه در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

علیرضا زمانیان - استادیار، دانشکده مدیریت، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
فرید رحیمی نژاد - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش بازرگانی بین الملل، دانشکده مدیریت، موسسه آموزش عالی ادیب مازندران، ساری

خلاصه مقاله:
کووید-۱۹ یکی از تاثیرگذارترین دوره ها در سال های اخیر بوده به گونه ای که اثرات آن در صنایع مختلف مشهود است. از این روی این تحقیق، تاثیر کووید-۱۹ بر ویژگی های تبلیغاتی رسانه های اجتماعی در صنعت فروش غذا را بررسی کرده که در مطالعات گذشته کمتر به آن پرداخته شده است. هدف از انجام این پژوهش کاربردی و شیوه ی گردآوری اطلاعات پیمایشی می باشد. جامعه ی آماری را مشتریان رستوران ها و کافه های شهرستان بهشهر تشکیل داده، که ۳۸۴ پرسشنامه با مقیاس پنج تایی لیکرت درمیان نمونه آماری توزیع شد. اعتبار پرسشنامه از طریق آزمون آلفای کرونباخ تعیین و تایید شد و سپس تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله آمار توصیفی و استنباطی با روش معادلات ساختاری و نرم افزار spss صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد که ویژگی های تبلیغاتی رسانه های اجتماعی نظیر انتظارعملکرد، انگیزه ی لذت گرایی، ارتباط درک شده، عادت، تعامل و اطلاع رسانی به طور معناداری بر قصدخرید مشتری در دوران کووید-۱۹ تاثیر گذار است.

کلمات کلیدی:
رسانه های اجتماعی؛ تبلیغات؛ قصد خرید مشتری؛ کووید-۱۹؛ صنعت فروش غذا

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1798303/