تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 104
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_FSCT-16-95_001
تاریخ نمایه سازی: 5 آذر 1402
Abstract:
در ابتدا ، رطوبت دانه و غلاف لوبیا سبز ها تعیین شد و بعد از آن نمونه ها تحت پیش تیمار اهمیک در سطح های معلوم شده قرار گرفتند. به منظور تعیین خواص مکانیکی نمونه هایی که تحت پیش تیمار قرار گرفتند بارگذاری استاتیکی انجام شد. برای این منظور از دستگاه نیرو تغییر شکل استفاده شد. آزمایشها در قالب طرح کاملا تصادفی و آزمایش فاکتوریل انجام شد. تاثیر پارامترهای گرمایش اهمیک در سه سطح زمان ۶،۳و۹ دقیقه و سه سطح ولتاژ ۷۰،۵۰،۳۰ ولت و جهت بارگذاری در یک سطح به صورت عمودی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که هر دو فاکتور مورد مطالعه (مدت زمان گرمایش اهمیک و مقدار ولتاژ ) تاثیر معنی داری بر روی نیروی شکست و دیگر خواص مکانیکی داشتند، به طوری که با افزایش مدت زمان گرمایش اهمیک مقدار نیروی شکست و دیگر خواص مکانیکی کاهش یافت. نتیجه بارگذاری بدین صورت بود که در بخش نیروی شکست دانه بیشترین مقدار در زمان ۳دقیقه و ولتاژ ۳۰ که مقدار آن N ۱۹۳/۱۹ است و کمترین مقدار در زمان ۹ دقیقه و ولتاژ ۷۰ که مقدار آن برابر استN ۵۸/۵. و در بحث انرژی شکست دانه بیشترین و کمترین مقدار آن به ترتیب N ۶۲۲/۲۱ و N ۷۷/۵ که مربوط به ولتاژ ۳۰ ولت و زمان ۳ دقیقه برای بیشترین و ولتاژ ۷۰ و زمان ۶ دقیقه برای کمترین مقدار بود. در بحث نیروی شکست لوبیا سبز غلاف با دانه بیشترین مقدار مربوط به ولتاژ ۳۰ و زمان ۳ دقیقه که برابر با N ۱۳/۵۷۸ و کمترین آن N ۳۵/۷۲ که مربوط به ولتاژ ۷۰ و زمان ۳ دقیقه بود و همچنین بیشترین و کمترین مقدار انرژی شکست مانند نیروی شکست این نمونه در همین زمان و ولتاژ به ترتیب ۴۹/۶۵۶ و ۳۸/۱۸۷ بود.
Keywords:
Authors
Arash Rokhbin
Msc. Student Department of Mechanical Engineering Department Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Mohsen Azadbakht
Associate Professor Department of Mechanical Engineering Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Ali Asghari
Assistant Professor Department of Mechanical Engineering Gorgan University of Agriculture and Natural Resources, Gorgan, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :