CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

چگونه توانستیم اسراف نکردن را در امور آموزشی به دانش آموزان آموزش دهیم و اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال را در دانش آموزان نهادینه سازیم ؟

عنوان مقاله: چگونه توانستیم اسراف نکردن را در امور آموزشی به دانش آموزان آموزش دهیم و اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال را در دانش آموزان نهادینه سازیم ؟
شناسه ملی مقاله: EBRCCONF03_0049
منتشر شده در سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

آرزو طاهرخانی - کارشناسی ارشد، ریاضی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) اداره آموزش و پرورش شهرستان اسفرورین ، حجاب
امیرحسین طاهرخانی - کارشناسی ارشد، ریاضی ، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) اداره آموزش و پرورش شهرستان اسفرورین ، حجاب
زهرا رحمانی غفار - کارشناسی ، آموزش راهنمایی و مشاوره ، دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی قزوین اداره آموزش و پرورش شهرستان اسفرورین ، پروین اعتصامی
سمیه بازیار - کارشناسی ، ریاضی، تربیت معلم شهید رجایی قزویناداره آموزش و پرورش شهرستان قزوین، رضی الوالدین ناحیه ۲
رخشنده محمددوست لشکامی - کارشناسی ، علوم تربیتی، دانشگاه پیام نوراداره آموزش و پرورش شهرستان قزوین، حجاب

خلاصه مقاله:
اسراف نکردن یک موضوع بسیار جامع می باشد که تمام ابعاد جامعه را شامل می شود. از نظر جامعه شناسی کار اصلی آموزش و پرورش در بحث اسراف نکردن،فرهنگ سازی و آموزش درست مصرف کردن به معلمان ، دانش آموزان و اولیای آن ها است . اگر ما راههای درست مصرف کردن رابدانیم و بدان ها عمل کنیم مطمئنا هیچ گاه با کمبود مواجه نمی شویم،اگر مردم کشورمان هم کاری کنند وهمه با هم در اینجهت گام بردارند حتما موفق می شوند .همیشه به یاد داشته باشیم که اسراف نکنیم زیراخداوند نیز درقرآن مجید فرموده است ان الله لا یحب المسرفین بنابراین ما نباید درمصرف نعمت های الهی زیاده روی کنیم بلکه باید برای آن الگو داشته باشیم. در این جهان خداوند نعمت هایش را درسرتا سر گیتی گسترانیدهاز خاک وآب و باد وباران و برف و...گرفته تا جنگل های وسیع ودرختان سرسبز و میوه های رنگارنگ کههمه در تمام جهان و در هر کشوری وجود دارند. خداوند با تمام عظمت خود همه ی این نعمت ها را بدونهیچ چشم داشتی در اختیار ما قرار داده اما آیا واقعا ما آن طور که شایسته است از این نعمت ها استفادهمی کنیم؟و قدر آنان را می دانیم؟ قدر آب را که مایه ی حیات است چیزی که اگر نباشد دیگر ما وشماییوجود نداریم،قدر هوای پاکی که هر روز صبح با کشیدن یک نفس عمیق چنان روح تازه ای در وجودماندمیده می شود و قابل توصیف نیست را می دانیم؟ چون مبنای کار در آموزش و پرورش بر اساس فرهنگسازی و آموزش می باشد .و با این روش می توان نگرش افراد را تغییر داد لذا وقتی نگرش افراد نسبت بهمصرف کردن تغییر یافت و اصلاح شد ماجر به تغییر رفتار آن ها می شود. بنا بر این اینجانب در این اقدامپژوهی تصمیم دارم به بررسی روش ها و راهکار هایی در جهت فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی بپردازم. امیداست پژوهش فوق مورد قبول اصحاب علم و دانش قرار بگیرد.

کلمات کلیدی:
فرهنگ سازی-اسراف –صرفه جویی-اصلاح الگوی مصرف-دانش آموزان-اقتصاد مقاومتی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1843450/