CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اقدام پژوهی :چگونه توانستم دانش آموزان را با تاثیرات منفی شبکه های اجتماعی آشنا سازم و استفاده از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی را در آنها به سمت درستی هدایت کنم .

عنوان مقاله: اقدام پژوهی :چگونه توانستم دانش آموزان را با تاثیرات منفی شبکه های اجتماعی آشنا سازم و استفاده از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی را در آنها به سمت درستی هدایت کنم .
شناسه ملی مقاله: EBRCCONF03_0922
منتشر شده در سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

عالمه نقی پور - آموزش و پرورش شهرستان کوثر

خلاصه مقاله:
اینترنت ابزاری عالی برای یادگیری است . شما می توانید هر اطلاعاتی را که می خواهید به جای گذراندن وقت در کتابخانه بدست بیاورید یا به صورت آنلاین بدون ترک خانه ببینید. با این حال, مشارکت فن آوری همیشه کیفیت آموزش را تضمین نمی کند. کودکان گاهی اوقات از تکنولوژی استفاده می کنند که به شکل منفی بر فرآیند یادگیری تاثیر می گذارد.تجزیه و تحلیل و تفکر انتقادی کاهش یافته است . این توانایی تفکر نسل جوان را در معرض خطر قرار می دهد. مطالعات مختلفی ادعا می کنند که هرچه دانش آموزان بیشتری از تکنولوژی های سرگرمی مانند بازی و یا رسانه های اجتماعی استفاده کنند, کم تر آموزش می بینند. به جای خواندن و انجام تکالیف , در سرگرمی ها شرکت می کنند.یک موقعیت مشابه برای اینترنت وجود دارد:استفاده از وب برای اطلاعات جستجو با نمرات بالاتری در ارتباط است ، در حالی که بازی آنلاین یا چت کردن های بی مورد، با نتایج امتحان پایین همراه است . دلیل آن حواس پرتی ناشی از بازی ها, پیغام ها و ویدئوها است .

کلمات کلیدی:
مشکلات،مجازی ،اجتماعی ،دانش آموزان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1844297/