(This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download)
Download guide
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این Paper را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این Paper، ابتدا تعداد صفحات Paper را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
استحکام مکانیکی جوشکاری مقاومتی سر به سر متاثر از پارامترهای مختلفی از قبیل جنس قطعات، هندسه قطعات، میزان تداخل دو قطعه در حین عملیات جوشکاری (نیروی اعمالی) و سیکل حرارتی ناحیه جوش (شدت جریان الکتریکی، مدت زمان برقراری جریان، سیکل خنک کاری) است. مهمترین پارامترهای موثر و قابل کنترل در این روش جوشکاری سه پارامتر مقدار جریان، مدت زمان اعمال جریان و مقدار نیروی اعمالی هستند. دو پارامتر مقدار جریان و مدت زمان اعمال جریان از حساسیت و اهمیت زیادی برخوردار هستند. نیروی اعمالی به منظور ایجاد درگیری و پیوستگی ناحیه جوش مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله کمک یک تحلیل کوپله الکتریکی – حرارتی تاثیر دو پارامتر مقدار جریان و مدت زمان اعمال جریان بر روی چگونگی توضیع حرارت در قطعه مورد آزمایش مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق مقاومت ناحیه تماس به صورت تابعی از درجه حرارت و فشار سطوح تماس در نظر گرفته شده است. خصوصیات فیزیکی قطعات از قبیل ضریب هدایت حرارت، ظرفیت گرمای ویژه ، ضریب انبساط حرارتی و مقاومت ویژه به صورت تابعی از درجه حرارت لحاظ گردیده است. سپس تاثیر مقدار جریان و مدت زمان اعمال جریان بر روی دمای ناحیه تماس و همچنین طول ناحیه جوش بررس شده است. مقادیر مناسب برا یجوشکرای قطعه مورد آزمیاش تعیین شده است.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/18533/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
حامدی، محسن و اسمعیل زاده، موسی،1386،بررسی عددی جوشکاری مقاومتی سر به سر به کمک تحلیل اجزاء محدود به منظور تعیین میزان جریان و مدت زمان اعمال جراین بهینه،هشتمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/18533
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1386، حامدی، محسن؛ موسی اسمعیل زاده) برای بار دوم به بعد: (1386، حامدی؛ اسمعیل زاده) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :
مجذوبی .ع. روش اجزاء محدود در مهندسی .انتشاران دانشگاه بو ...
Kenne, W.R. , Jr. , "Solid-Stat Resistance Welding of Cylinders ...
Kenne, W.R. , Jr. , "Upset Welded 304L and 316L ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.