(This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download)
Download guide
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این Paper را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این Paper، ابتدا تعداد صفحات Paper را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
لوله هایی که با جوشکاری محیطی به یکدیگر متصل می شوند در خطوط انتقال نفت و گاز و همچنین در خطوط انتقال بخار در نیروگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. پیش بینی تنش های پسماند در اثر جوشکاری در این لوله ها از نقطه نظر مسائل مربوط به رشد ترک و مکانیک شکست و همچنین مقاومت خستگی ناشی از خورگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با توجه به وقت گیر بودن و گران بودن روشهای تجربی برای پیش بینی تنش های پسماند ناشی از جوشکاری روشهای شبیه سازی عددی در دهه های اخیر برای انجا اینکار مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله تنشهای پسماند حاصل از فرایند جوشکاری بر روی لوله های فولادی با استفاده از روش کوپل مستقیم محاسبه گردیده است . روش کوپل مستقیم غالبا یک آنالیز بوده که در آن تمامی میدانها بطور مستقیم و کوپل شده به هم همزمان حل می شوند. لذا المانهای بکار گرفته شده در این روش بایستی تمامی درجات آزادی مورد نیاز هر میدان را دارا باشند. آنالیز کوپل مستقیم در مواردیکه تداخل میدانهای کوپله بسیار غیر خطی باشند مناسب است. اما بدلیل پیچیده شدن معادلات تحلیل مسائل با این روش بسیار وقت گیر تز ار روش آنالیز متوالی است. برای مدل سازی فرایند از روش اجزا محدود و نرم افزار ANSYS استفاده شده است. رفتار ماده بصورت الاستو – پلاستیک در نظر گرفته شده و خواص مکانیکی و ترمودینامیکی بصورت تابعی از دما در مدل اعمال گردیده است. انرژی حرارتی ناشی از قوس الکتریکی با توجه به شرایط جوشکاری در دو پاس متوالی محاسبه شده و بصورت شار خرارتی به مدل اعمال گردیده است. نتایج حاصل از مدل انتقال حرارت در لوله نشان میدهد که توزیع درجه حرارت در لوله در طی فرایند جوشکاری تقریبا متقارن محوری است. بنابراین برای حل میدان کوپله درجه حرارت و تنش از مدل متقارن محوری استفاده شده است. تنش پسماند محاسبه شده در جهت های مختلف با مقادیر تجربی گزارش شده تطابق خوبی را نشان می دهد. برای شبیه سازی انجماد در حوضچه جوش از ابزار تولد و مرگ المانها استفاده شده است.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/18553/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فروتن، مهرداد و اعلمی آل آقا، محمدابراهیم و فعلی، سعید،1386،محاسبه تنش پسماند در فرایند جوشکاری لوله ها با روش کوپل مستقیم،هشتمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/18553
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1386، فروتن، مهرداد؛ محمدابراهیم اعلمی آل آقا و سعید فعلی) برای بار دوم به بعد: (1386، فروتن؛ اعلمی آل آقا و فعلی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :
Murugan S. , Rai S.K. . Kunar P.V. _ International ...
Brickstad B. , JoseIson B.L. , [nternational Journal oT Prcssure ...
Gjoldak . , Chakravarti A. , Bibby M. , Metallurgical ...
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.