Year: 1386
Publish place: 08th Iranian National Conference on Welding and Inspection
COI: INCWI08_051
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
کنترل کیفی نفوذ جوش و همچنین شکل هندسی و ضخامت جوش یک مسئله مهم و پیچیده در فرایند جوشکاری می باشد. پارامترهای موثر بر ضخامت و شکل دانه جوش به مقدار امپر، ولتاژ، سرعت حرکت مشعل جوشکاری، جنس فلز پایه، پیش گرمایش و ... وابسته است. در این مقاله کنترل ضخامت دانه جوش در جوشکاری تنگستن مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد. ابتدا حوضچه جوش توسط تعادل حرارتی مدلسازی شده و ارتباط بین پارامترهای ورودی با پارامترهای خروجی فرایند جوشکاری استخراج می گردد. سپس با استفاده از یک کنترل کننده فازی ضخامت جوش مطلوب در حین عملیات جوشکاری تحت کنترل قرار می گیرد.
قوانین حاکم برای کنترل فازی با استفاده از تجربیات و شبیه سازی فرایند جوشکاری استخراج می گردد.
در انتها نتایج حاصل از شبیه سازی های انجام شده توسط نرم افزار Simulink , Matlab برای کنترل ضخامت جوش بوسیله کنترل کنند ه فازی و مقایسه نتایج حاصل با سایر مراجع موجود ارایه می گردد.
نتایج حاصل نشان می دهد که با وجود پیچیدگی فرایند جوشکاری و تاثیر پارامترهای بسیار در شکل هندسی ضخامت جوش کنترلر فازی طراحی شده توانسته است به خوبی را در حد مطلوب نگه دارد.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/18571/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ضیائی، بهداد و رهی، عباس،1386،کنترل ضخامت حوضچه جوش با استفاده از کنترل فازی در فرایند جوشکاری تنگستن،هشتمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/18571
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، ضیائی، بهداد؛ عباس رهی)
برای بار دوم به بعد: (1386، ضیائی؛ رهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.