بررسی اثر دگر آسیبی گیاه پوششی سویا (Glycine max) بر جوانه زنی بذور و خصوصیات رویشی علف هرز قیاق (Sorghum halepense)

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 739

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SEEDTECH02_240

تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1391

Abstract:

برای تعیین توان دگرآسیبی سویا بر روی علف هرز قیاق، مطالعات زیست سنجی عصاره بافتهای هوایی و زمینی تازه و خشک سویا بر جوانه زنی علف هرز مذکور در گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال 1389 انجام شد. بذور سویا رقم سحر برای مدت یک ماه در محیط گلخانه کشت گردید، سپس از بافتهای هوایی و زمینی تازه و خشک شده آن عصاره آبی تهیه شود .در یک آزمایش تصادفی در چهار تکرار، تاثیر عصاره های فوق بر جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه قیاق مورد مطالعه قرار گرفت. تاثیر عصاره اندامهای هوایی و زمینی خشک شده بر جوانه زنی و طول ریشه چه و ساقه چه معنی دار بود در حالی که عصاره های اندام هوایی و زمینی تازه در مقایسه با شاهد تاثیر معنی داری بر فاکتورهای اندازه گیری شده نداشتند.

Authors

میترا محمودزاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زیست شناسی

هما محمودزاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زیست شناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :