CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر انتخاب سبک رهبری مناسب بر گرایش کارآفرینانه با نقش میانجی نوآوری در صندوق تامین خسارتهای بدنی (رویکردی به اساسنامه صندوق)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر انتخاب سبک رهبری مناسب بر گرایش کارآفرینانه با نقش میانجی نوآوری در صندوق تامین خسارتهای بدنی (رویکردی به اساسنامه صندوق)
شناسه ملی مقاله: EMACO01_170
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حقوق ، مدیریت ، علوم تربیتی ، روانشناسی و مدیریت برنامه ریزی آموزشی در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

آذر نوروزی - فوق لیسانس مدیریت بازرگانی
سلمان بهشتی - لیسانس حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

خلاصه مقاله:
صندوق تامین خسارتهای بدنی به منظور حمایت از زیاندیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارت های بدنی وارد به اشخاصثالث که به علت فقدان یا انقضاای بیمه نامه ، بطلانن قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه ، کسرای پوششبیمه نامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه یا تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه یا صدور حکم توقف یا ورشکستدگی بیمه گرقابل پرداخت نباشد حمایت می کند. این صندوق با رویکرد به روش های مدیریتی نوین، می تواند از بازدهی مناسبتی در اینراستا باخوردار باشد. از سوی دیگر نوآوری کارکنان نیز ازجمله عوامل تغییر فضای ساختاری و سازمانی بوده که اثرات مثبت آنبه نفع جامعه خواهد بود از طرفی توجه به گرایش کارآفرینی با رویکردبه یک برنامه ریزی منسجم نیز از جمله مصادیق بارزومهم در این حوزه محسوب می گردد که البته این امر میسر نخواهد شد بلکه سبک رهبری انتخابی توسط مدیران همسو باسیاستگذاری های ازقبل تعیین شده باشد. در این میان سبک رهبری تحول گرا و سبک رهبری تعاملی از جمله مصادیقیهستند که با انتخاب آن، و ایجاد فضای مناسب کاری وخدمتی، می تواند با پرسنل و در نهایت خروجی سازمان بسیار مفیدواقع شود. تحقیق حاضر با استفاده از روش همبستگی توصیفی، به بحث و مطالعه در خصوص موضوع فوق در مدیریت صندوقتامین خساراتهای بدنی در استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی و زنجان با طرح یک سوال اصلی و چهارسوال فرعیوفرضیه های مناسب و همسو به آن، موضوع را مورد بحث و بررسی قرارداده است. نتیجه تحقق بیانگر آن است که سبک رهبریاصولا با متغیر میانجی، در سطح کمتر از ۰/۰۵ از اثر گذاری مطلوبی با گرایش کارآفاینانه برخوردار است (P<۰/۰۵). همچنین گزارش مدل بیانگر آن است که مناسب ترین سبک رهبری برای افزایش گرایش به کارآفرینی با توجه به متغیر میانجی (نوآوری) سبک رهبری تعاملی می باشد.

کلمات کلیدی:
سبک رهبری تعاملی، سبک رهبری تحول گرا، نوآوری ، گرایش کارآفرینانه ، صندوق حمایت

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1876872/