CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی کارکنان با تاکید بر نقش انگیزه درونی و توانمندسازی روان شناختی در شرایط دورکاری در زمان کرونا (مورد: معلمان آموزش وپرورش مقطع متوسطه شهر تهران)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی کارکنان با تاکید بر نقش انگیزه درونی و توانمندسازی روان شناختی در شرایط دورکاری در زمان کرونا (مورد: معلمان آموزش وپرورش مقطع متوسطه شهر تهران)
شناسه ملی مقاله: JR_JOMC-21-4_002
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

مجید رمضان - گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
سید علی میرزایی - گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران

خلاصه مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی معلمان در زمان دورکاری کرونا با تاکید بر انگیزه درونی و توانمندسازی روان شناختی آنان بود. این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظر روش گردآوری اطلاعات توصیفیپیمایشی،به جهت زمانی مقطعی و به لحاظ نوع ارتباط بین متغیر ها یک تحقیق همبستگی است. جامعه مورد مطالعه معلمان آموزش وپرورش دوره متوسطه شهر تهران به تعداد ۴۸۰ نفر و نمونه از نوع خوشه ای در دسترس با حجم ۲۱۴ نفر بود. روش گردآوری داده ها پرسشنامه طراحی شده توسط کروز و همکارانش (۲۰۲۲) و ریتولد و همکارانش (۲۰۲۲) با طیف پنج گزینه ای لیکرت بود و تجزیه وتحلیل داده ها از طریق نرم افزار Lisrel ۸.۸ - SPSS ۲۶ و با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری صورت گرفت. نتایج نشان داد بین نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی با نقش میانجی انگیزه درونی و بین نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی با نقش میانجی توانمندسازی روان شناختی و بین توانمندسازی روان شناختی بر رضایت شغلی و انگیزه درونی بر رضایت شغلی و در نهایت بین نظارت غیر مستقیم بر رضایت شغلی رابطه معنادار و مثبت وجود دارد.

کلمات کلیدی:
انگیزه درونی, توانمندسازی روان شناختی, دورکاری, رضایت شغلی, نظارت غیر مستقیم

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1878337/