CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مدیریت امداد و نجات کوهستان به کمک سامانه جامع مدیریت مخاطرات طبیعی NHMS (مطالعه موردی صعود از جبهه شمالی به قله بینالود)

عنوان مقاله: مدیریت امداد و نجات کوهستان به کمک سامانه جامع مدیریت مخاطرات طبیعی NHMS (مطالعه موردی صعود از جبهه شمالی به قله بینالود)
شناسه ملی مقاله: CMUECONF10_025
منتشر شده در دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱ در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد پیله چیان - کارشناس ارشد گروه عمران، رشته مهندسی سوانح طبیعی ، واحد مشهد، دانشگاه خیام، مشهد ، ایران
عباس کنگی - استادیار گروه عمران، واحد مشهد، دانشگاه خیام، مشهد ، ایران
کیوان بینا - استادیار گروه عمران، واحد مشهد، دانشگاه خیام، مشهد ، ایران

خلاصه مقاله:
امروزه ورزش کوهنوردی و گردش دسته جمعی در کوهستان بسیار موردتوجه قرارگرفته است، با توجه بهحوادث احتمالی پیش رو برای این ورزش و اهمیت ایمنی، وجود نیروی ویژه دوره دیده و تشکیل گروه هایامداد و نجات کوهستان در این امر بسیار مهم جلوه می دهد. یکی از مناطق موردتوجه کوهنوردان برای صعودقله بینالود هست که هرساله حوادثی نیز در مسیر صعود به جبهه شمالی این قله رخ می دهد.این تحقیق به بررسی فرایند امداد و نجات و مدیریت فرایند امداد و نجات با کمک از نرم افزار NHMS که در بهینه سازی عملیات امداد و نجات انتقال و جمع آوری اطلاعات کمک شایانی می کند پرداخته شد. مطالعه حاضر از طریق واردکردن اطلاعات لازم به نرم افزار NHMS و شناسایی خطرات محتمل ناشی از حرکت گسل بینالود انجام شد. خطرات شناخته شده در اثر زلزله احتمالی شامل ریزش بهمن، ریزش سنگ، خرابی پناهگاه ها شناخته شد ودرنهایت برای بهینه سازی فرایند امداد و نجات پیشنهادهایی ارائه شد.

کلمات کلیدی:
و NHMS، عملیات امداد و نجات،کوهستان، بینالود

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1900216/