تاثیر کاشت گیاهان پوششی زمستانه بر کنترل علف های هرز توتون

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 859

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SADHE01_585

تاریخ نمایه سازی: 29 فروردین 1392

Abstract:

به منظور بررسی تاثیر کشت گیاهان پوششی زمستانه بر کنترل علف های هرز توتون در سال زراعی 2932 2931 آزمایشی در مزرعه تحقیقات توتون تیرتاش به صورت اسپیلیت پلات با طرح پایه بلوک کامل تصادفی و در 4 تکرار انجام شد. گیاهان پوششیبه عنوان فاکتور اصلی )تک کشتی گندم، شبدر، ماشک گل خوشه ای و خلر( و مدیریت مالچ به عنوان فاکتور فرعی)علف کش پاراکوات+ مالچ، علف کش گلیفوزیت + مالچ ، برداشت + مالچ ( همراه با دو بار وجین علف های هرز در نظر گرفته شد.نمونه گیریاز علف های هرز در 9 تاریخ ،پیش ازنشاءکاری ، 93 روز پس از نشاء کاری و پس از برداشت صورت گرفت. تیمارهای مختلفگیاهان پوششی قادر به کنترل علفهای هرز بودند .بطوریکه در نمونه گیری های پیش از نشاء توتون تیمار شبدر، مالچ +علف کش بیشترین میزان وزن خشک علفهای هرز ودر نمونه گیری های 03 روز پس از کاشت تیمار،شبدر، مالچ+برداشت کمترین وزن خشک علفهای هرزو در نمونه گیری از علف های هرز پس از برداشت در تیمار گندم، مالچ +علفکش گلیفوزیت کمترین وزن خشک عافهای هرز مشاهده شد. به طور کلی این تحقیق نشان داد که زراعت گیاهان پوششی زمستانه همراه با مدیریت های مناسب می تواند جایگزین مطلوبی برای روشهای متداول در کنترل علف های هرز باشد که در نهایت موجب افزایش بهره وری نهادها ورسیدن به اهداف کشاورزی پایدار خواهد شد

Keywords:

Authors

معصومه رحمت زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد اگرو اکولوژیک

بهنام کامکار

دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

رضا علی نژادسراجی

کارشناس ارشد مرکز تحقیقات توتون تیرتاش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :