CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نقش سیستم های متاورس به عنوان فناوری نوین در نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش (مطالعه ی موردی: معلمان مقطع ابتدایی شهرستان تربت حیدریه)

عنوان مقاله: بررسی نقش سیستم های متاورس به عنوان فناوری نوین در نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش (مطالعه ی موردی: معلمان مقطع ابتدایی شهرستان تربت حیدریه)
شناسه ملی مقاله: LESOI01_044
منتشر شده در اولین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه ، سازمانها و صنایع(چالشها و راهکارها) در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه مقدسی صوفی آباد - دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، واحدتربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه، ایران

خلاصه مقاله:
در عصر کنونی ابزارهای متاورس به بشر کمک می کنند تا بر محدودیت های زمان و مکان فائق آید. برای مثال به کارگیری تکنولوژی های مرتبط باداده هایبزرگ این ظرفیت را فراهم می کنند تا قدرت درک و به حافظه سپاری در علم آموزان تقویت شود. این سیستم های پیش بردی از متاورس، قادر به جمع آوری الزامات ونیازمندی های علم آموزان و انتقال آنها به مدرس و علم آموز هستند. در این مقاله به بررسی نقش سیستم های متاورس به عنوان فناوری نوین در نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش پرداخته می شود. روش انجام این پژوهش کمی می باشد. جامعه ی آماری شامل معلمان مقطع ابتدایی شهرستان تربت حیدریه می باشد که با استفاده از فرمول کوکران برای بررسی برای تعیین حجم نمونه ۲۴۹ نفر به عنوان نمونه ی آماری در نظر گرفته شدند. برای تحلیل داده ها از نرم افزار spss و روش رگرسیون استفاده شده است. در این مقاله یک فرضیه ی اصلی و چهار فرضیه ی فرعی مطرح شد که نتایج حاصل از تحلیل به تایید آنها اشاره دارد. فرضیه ی اصلی مطرح کننده ی این است که بین سیستم های متاورس با نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش رابطه معناداری وجود دارد. در جدول تحلیل واریانس که معنی داری کل مدل را ارزیابی می کند مقدار معناداری کمتر از ۰.۰۵ می باشد، پس در سطح خطای ۰.۰۵ مدل معنادار می باشد. این بدان معناست که بین سیستم های متاورس با نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش رابطه معناداری وجود دارد و نوآوری سازمانی و یادگیری اثربخش پیش بینی کننده نقش سیستم های متاورس است.

کلمات کلیدی:
سیستم های متاورس، فناوری نوین، نوآوری سازمانی، یادگیری اثربخش، شهرستان تربت حیدریه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1927451/