افزایش بهره وری و کارایی رآکتور سنتز زئولیت

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 745

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NICATCO01_062

تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1392

Abstract:

زئولیتها، شبکه های آلومینو سیلیکاتهای بلوری و هیدراته فلزات قلیایی و قلیایی خاکی بوی‍ژه سدیم، کلسیم، منیزیم، استرانسیم و باریم هستند که شبکه های سه بعدی متشکل از چهار وجهی های [SiO4] و [AlO4] دارند. این مواد برای نخستین بار در سال 1756 توسط یک معدن شناس سوئدی بنام فردریک کرونستد شناسایی شده اند و زئولیت نام گرفته اند که برای سنتز آن از روش هیدرو ترمال استفاده می شود. در این مقاله ضمن ارائه پیشینه، روشهای سنتز، خصوصیات و بررسی روشهای سنتز زئولیت در مقالات و پتنت های مختلف، جهت رسیدن به بالاترین بهره وری، روش جدیدی پیشنهاد شده که در ادامه به شرح این روش همراه با PFD فرآیند می پردازیم.زئولیت مورد استفاده در مواد شوینده بایستی دارای برخی خصوصیات باشد که از جمله مهمترین این پارامترها اندازه ذرات می باشد که در استانداردهای مختلف از 1 تا 4 میکرومتر متفاوت می باشد. جهت رسیدن به این دانه بندی در اغلب منابع و مراجع از همزن های دیسک توربین استفاده می شود که همانطور که در متن مقاله خواهید دید مستلزم بکارگیری الکتروموتورهای با توان خیلی بالا و طبعأ مصرف زیاد انرژی خواهد بود، بعلاوه در این شرایط تنها از درصد کمی از ظرفیت رآکتور می توان استفاده کرد که با روش پیشنهادی این مقدار به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. باتوجه به این مشکل بطور عملیاتی از یک دستگاه رآکتور مجهز به همزنهای دیسکی موجود در پرل میلهای صنعتی استفاده شد. که بطور پیوسته خوراک رآکتور اصلی ما را با مشخصات مورد نظر تامین کند و در رآکتور اصلی از یک همزن لنگری با الکتروموتور و گیربکس با توان کمتری استفاده گردید که نتایج محصول تولید شده از این روش با استفاده از طیف های XRD و عکسهای SEM و همچنین تستهای عملکردی مورد تائید قرار می گیرد.

Authors

مسلم نجفی

مجتمع صنعتی صدر شیمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • J. W. Mullin, Crystallization, 3" ed., B utte rw rth ...
  • O. Sohnel, J. Garside, Precipitation, B utte rw rth -Heinemann, ...
  • F. Di Renzo, Catalysis today 41 (1998) 37 ...
  • نمایش کامل مراجع