تحقیق و توسعه پیش شرط دستیابی به سازمان های تند آموز و تند پاسخ

Publish Year: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,558

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CIMRDC05_013

تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1385

Abstract:

یکی از مشخصه های تجارت نوین افزایش رقابت و پیچیدگی در فضای کسب و کار است. شرکت ها و بنگاه های اقتصادی برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار، شناخت و حل چالش های تجاری و بقای خود پیوسته نیازمند تغییر و تحول هستند. چگونگی ایجاد دگرگونی در سازمان ها همیشه بحث انگیز بوده است. بدون شک یکی از مهم ترین شاخصه های تحول نیروهای انسانی هستند. از آنجا که برای تحول، نگرش و باورهای افراد نیز نیازمند تغییراست، دگرگونی امری دشواری به نظر می رسد. در واقع تغییر با مشارکت افراد عجین است و این مشارکت منوط به درک و پذیرش تحول است. از اواخر دهه 80 میلادی تلاش هایی برای همراه ساختن تغییر و یادگیری صورت گرفته است که نتیجه این تلاش ها دست یابی به حقیقتی با ارزش بود. "تغییر باید ناشی از یادگیری باشد تا مقاومت افراد در برابر آن کاهش یابد. " در دهه آینده، سازمانی که قادر باشد سریعتر و بیشتر خود را با شرایط تحول تطبیق دهد موفق تر خواهد بود زیرا برگ برنده ساززمان ها، سرعت بیشتر یادگیری نسبت به رقبا خواهد بود. از این روست که مفاهیم سازمان های تندآموز و تند پاسخ در راستای تکمیل مفاهیم سازمان های یادگیرنده و یادگیری سازمانی مطرح شده است. مراکز تحقیق و توسعه (R&D) به عنوان مغز متفکر سازمان ها، در فراهم کردن زمینه های لازم برای ایجاد سازمان های تند پاسخ و تند آموز وسرعت بخشیدن به تطبیق شرایط و تحولات کسب و کار نقش مهم و انکارناپذیری خواهند داشت. این مراکز قادر خواهند بود که تفکر سیستمی که ظرفیترین جنبه یک سامان تندآموز است ، را در سازمان رواج داده تسلط و قابلیت های شخصی افراد را توسعه دهد و همچنین در ایجاد و تغییر مدل های ذهنی که منتج از تصاویر و باورهای عمیق آنها از دنیا و نحوه عملکرد آن هاست موثر واقع شود. بنابراین تصویر آرمانی مشترک بین افراد سازمان و سازمان ایجاد شده در نهایت فراگیری سیستمی در سازمان توسعه می یابد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که لازمه دستیابی به سازمان های تندآموز و تند پاسخ تسری یکپارچه اصول مطرح شده توسط پیتر سنگه در سازمان ها می باشد. نتایج حاصل از به کارگیری فرامین سازمان های تندآموز عبارتند از: - مبدل ساختن کار گروهی به خلاقیت جمعی - رهایی از پیش فرض ها و ذهنیت های محدود کننده - آموختن این نکته که "چگونه هم جنگل را ببینیم و هم درختان را" - پایان بخشیدن به جنگ بین خانواده و کار - همسو کردن اصول یادگیری - …

Keywords:

سازمان های تندآموز , سازمان های تند پاسخ , استراتژی حرکت سریع , استراتژی بستر سازی و پرورش آن , استراتژی دگرگونی و استحاله

Authors

مریم اکبری نصیری

کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژه

کسری بهزاد

عضو هیئت عل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ . پیتر سنگه، پنجمین فرمان، حافظ هدایت و محمود ...
  • ، The Faster Learning Organization، Bob Guns with Kristin Anundsen ...
  • نمایش کامل مراجع