CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

چگونه توانستیم باتوجه ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت در سند تحول بنیادین اضطراب را در دانش آموزان کاهشوشادی و نشاط را در مدرسه افزایش دهیم.

عنوان مقاله: چگونه توانستیم باتوجه ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت در سند تحول بنیادین اضطراب را در دانش آموزان کاهشوشادی و نشاط را در مدرسه افزایش دهیم.
شناسه ملی مقاله: RVCONF03_377
منتشر شده در سومین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیده مژده فتاح زاده - کارشناسی ارشد فیزیولوژی جانوری، آزاد شیراز
ژاله راستی - کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی، آزاد مرودشت

خلاصه مقاله:
اضطراب یکی از مواردی است که نمود خود را به شکل های گوناگون ، در میان افراد آشکارمی نماید و ردپای آن در محیط هایآموزشی هم به خوبی مشهود است. مهمترین تاثیری که اضطراب در دانش آموزان ایجاد می کند، بروز رفتارهای مانند :پرخاشگری، ناامیدی ، نداشتن اعتماد به نفس وگوشه گیری و.... می باشد. اضطراب با تاثیر بر آرامش و فکر دانش آموز میتواند انگیزه آنها را برای درس خواندن کاهش دهد و یادگیری آنها را دچار اختلال نماید. هدف اصلی این گزارش کاهشاضطراب وپرخاشگری در میان دانش آموزان پایه دهم رشته انسانی وتجربی دبیرستان شهدای شلمچه، روستای کرونی ناحیه۳ شیراز و ایجاد شور و نشاط و پویایی در میان آنها در سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ بود. دعوا و زد و خورد های گاه و بی گاهدانش آموزان، بحث های کلامی، عدم رعایت قوانین انضباطی مدرسه ، عدم رعایت مسائل بهداشتی، پایین بودن نمراتماهیانه دانش آموزان ، عدم توجه به تدریس معلم در کلاس، عدم حضور اولیا برای دریافت کارنامه و آگاهی از وضعیت تحصیلیدانش آموزان، مشکلاتی بود که ما در نتیجه مشاهده ی رفتارهای بچه ها و با کمک روش نظرسنجی ، در میان ۷۰ نفر از دانشآموزان پایه دهم انسانی وتجربی دبیرستان شهدای شلمچه، به آن پی بردیم و تصمیم گرفتیم با استفاده از راه حل هایی مانند: برگزاری محفل قرآنی ، خواندن و توضیح آیه ای از قرآن در ابتدای هر کلاس توسط دبیر، برگزاری صبحانه سلامت ، برگزاریمسابقات ورزشی( طناب کشی، روبیک ، جنگا ،توپ و سرعت، تعادل) مسابقه ی نامه ای به مادرم ،مسابقه ی نامه ای به معلمم ، برگزاریاردوهای دانش آموزی ، برپایی بازارچه سلامت و بازارچه صنایع دستی، استفاده از کارت سبز و کارت امتیاز ، آماده سازیکتابخانه مدرسه ، طرح کلاس آماده ، برای دانش آموزان مشکلات فوق را تا حدودی حل کنیم و نشاط و امید آنها را افزایش دهیم. بعد از گذشت شش ماه از اجرای طرح ، استرس و اضطراب در مورد دانش آموزان کاهش پیدا کرد و اعتماد به نفس وشادابی دانش آموزان افزایش یافت و میزان علاقه دانش آموزان مدرسه بیشتر شد و آرامش خوبی در مدرسه برقرار گردید .

کلمات کلیدی:
اضطراب، پرخاشگری، مسابقات ورزشی ، محفل قرآنی ، کارت سبز ، صبحانه سلامت

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1951281/