CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد واقعیت مجازی در روند طراحی و ارائه پروژههای معماری (مطالعه موردی : واقعیت مجازی در نرم افزار آنریل انجین )

عنوان مقاله: کاربرد واقعیت مجازی در روند طراحی و ارائه پروژههای معماری (مطالعه موردی : واقعیت مجازی در نرم افزار آنریل انجین )
شناسه ملی مقاله: ICACU03_0791
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

نادیا سیاحی - دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشکده مهندسی عمران و معماری ، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران،
کاوه رستم پور - استادیار گروه معماری ، دانشکده مهندسی عمران و معماری ، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

خلاصه مقاله:
واقعیت مجازی شبیه سازی کامپیوتری است که سعی دارد جهان یا واقعیتی جایگزین برای انسان خلق کند. در اصل این فناوری ، واقعیتی تخیلی است که توسط کامپیوتر تولید شده و تلاش دارد آنقدر به واقعیت نزدیک شود که تجربه سه بعدی واقعی را برای کاربر ایجاد کند. با استفاده از واقعیت مجازی ، کاربر می تواند رویدادهایی را تجربه کند که ممکن است امتحانکردن آنها در دنیای واقعی دشوار یا غیرممکن باشد. معماران و طراحان از VR برای ایجاد تجربیات همه جانبه ، طراحی و متحول کردن شیوه تجسم و ارائه ساختمانها استفاده می کنند. ادغام واقعیت مجازی با معماری در سالهای اخیر شتاب قابل توجهی به دست آورده است . با پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری ، معماران قادرند مدلهای سه بعدی خود را به راحتی به محیط های مجازی تبدیل کنند. توانایی غوطه ورشدن در یک نمایش مجازی از یک ساختمان به معماران و کاربران این امکان را می دهد که درک عمیق تری از کیفیت فضایی ، مقیاس و عناصر طراحی به دست آورند که در نهایت منجر به تصمیم گیری بهتر شده و نتایج طراحی بهبود خواهد یافت .در این نوشتار به روش تحقیق توصیفی با استناد به منابع کتابخانه ای و اسناد و منابع معتبر علمی تخصصی ، به بررسی کاربردهای واقعیت مجازی و استفاده از تکنولوژی به روز دنیا در فرایند طراحی و ارائه پروژههای معماری و همچنین تلفیق نرم افزار بازی سازی آنریل انجین با طراحی معماری می پردازیم و تاثیر این فناوری در این زمینه و پتانسیل آن برای آینده را بررسی می کنیم .نتایج این پژوهش نشان می دهد که واقعیت مجازی انقلابی در معماری و طراحی ایجاد می کند، به کمک آن، امکانات طراحی فضایی گسترشیافته و معماران می توانند تجربیات همه جانبه ای را ارائه دهند و مشتریان را قادر می سازد تا هر جنبه ای از یک طراحی را کشف کنند. معماران می توانند از VR جهت اصلاح ایدههای خود و کمک به راه حل های معماری موثرتر استفاده کنند. همچنین ارتباط جهانی را تقویت می کند و به اشتراک گذاری اطلاعات معماری را متحول می کند.

کلمات کلیدی:
طراحی معماری ، واقعیت مجازی ، نرم افزار، آنریل انجین .

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1959612/