CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

افزایش خلاقیت شغلی در پرسنل شاغل با استفاده از ابعاد مدیریت استراتژیک منابع انسانی در پروژههای عمرانی (مطالعه موردی : پروژههای عمرانی آستان قدس رضوی )

عنوان مقاله: افزایش خلاقیت شغلی در پرسنل شاغل با استفاده از ابعاد مدیریت استراتژیک منابع انسانی در پروژههای عمرانی (مطالعه موردی : پروژههای عمرانی آستان قدس رضوی )
شناسه ملی مقاله: ICACU03_1674
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

سعید محمدزاده لاری - دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، مدیریت ساخت، موسسه غیرانتفاعی توس مشهد، ایران
مهران امیری - استاد یار گروه مهندسی عمران، دانشگاه پیام نور، تهران، ای ران
علی رجبی - کارشناس ارشد مهندسی عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه توس مشهد، ایران

خلاصه مقاله:
پژوهش حاضر با هدف تعیین میزان تاثیر ابعاد مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر افزایش خلاقیت شغلی در پروژههای عمرانی انجام شد. بر اساس جدول مورگان، تعداد حجم نمونه در جامعه آماری ۱۸۰ نفری ، ۱۲۳ واحد نمونه ، مورد نیاز است . ابزار گرد آوری دادهها دو پرسشنامه ، پرسشنامه استاندارد مدیریت استراتژیک منابع انسانی درویش (۱۳۹۱) و پرسش نامه استاندارد خلاقیت شغلی استفاده شد. به منظور تائید روایی به لحاظ اینکه پرسشنامه های فوق استاندارد بود روایی صوری انجام شد. اما به لحاظ اطمینان بیشتر تحلیل عاملی به منظور تائید روایی پرسشنامه ها نیز انجام شد. همچنین پایایی هر دو پرسشنامه به وسیله سنجش ضریب آلفای کرونباخ تائید شد. از سوی دیگر به منظور کنترل فرض نرمال بودن از آزمون کلوموگروف اسمیرنف استفاده شد که مورد تائید واقع گردید. روش تجزیه و تحلیل دادهها آزمون رگرسیون استفاده گردید و در نهایت نتایج زیر به دست آمد که مشخص شد فقط ابعاد استراتژی نیروی کار قراردادی به میزان ۹/۲۸، استراتژی متخصص متعهد به میزان ۴/۲۴ و استراتژی سرباز فداکار به میزان ۲/۲۰ تاثیر گذار و معنادار شدند و مابقی ابعاد مدیریت استراتژیک تاثیری بر افزایش خلاقیت شغلی پرسنل آستان قدس رضوی نداشتند. بر اساس نتایج کسب شده پیشنهاد می شود در کارگاههای مدیریت استراتژیک که به منظور افزایش خلاقیت شغلی پرسنل ایجاد می شود ترتیبی اتخاذ گردد که بیشترین تمرکز بر روی استراتژی نیروی کار قراردادی ، انطباق افراد با فرهنگ سازمان و داشتن قابلیت برای تبدیل شدن به یک کارمند وفادار، استراتژی متخصص متعهد، گزینش و حفظ کارکنان با تخصص و استراتژی سرباز فداکار، حفظ و نگهداشت پرسنلی که به سازمان وفادار و دارای رفتار شهروندی سازمانی بالاتری هستند. باشد. تا به صورت سیستماتیک شاهد بروز خلاقیت در میان پرسنل آستان قدس رضوی باشیم .

کلمات کلیدی:
ابعاد مدیریت استراتژیک ، منابع انسانی ، افزایش خلاقیت شغلی ، پروژههای عمرانی ، آستان قدس رضوی ، رگرسیون

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1960473/