CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

عملکرد کارکنان در محل کار ( مدل مفهومی و اعتبار تجربی )Employee performance in the workplace (conceptual model and empirical validity)

عنوان مقاله: عملکرد کارکنان در محل کار ( مدل مفهومی و اعتبار تجربی )Employee performance in the workplace (conceptual model and empirical validity)
شناسه ملی مقاله: BPCONF06_036
منتشر شده در ششمین همایش ملی فناوریهای نوین در علوم انسانی، مدیریت و بازاریابی ایران در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه اقبالیان - دانشجوی ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه مالک اشتر تهران

خلاصه مقاله:
در هر سازمان برای دستیابی به بهترین نتایج با به کارگیری کم ترین منابع ، شناسایی عوامل تضعیف کننده عملکرد کارکنان در محیط کار در راستای اعمال اقدامات اصلاحی ، امری ضروری است . محیط فیزیکی که برای انجام وظایف در اختیارکارکنان قرار داده می شود پس از منابع انسانی ، دومین سربارمالی سازمان به حساب آمده و می تواند تا۲۰ درصد موجب ارتقا یا تضعیف عملکرد کارکنان شود. مقاله حاضر باهدف بررسی تاثیر مشخصه های فیزیکی محیط کار بر عملکرد کارکنان در تیپ ساختمان کنترل نیروگاه های سیکل ترکیبی (فضای واسط میان انسان و ماشین ) به ارزیابی محیطی فضای کار می پردازد و همچنین در بخش دیگیری از این پژوهش به بررسی نظام تشویق و تنبیه بر عملکرد شغلی با نقش رضایت شغلی در پرسنل شرکت های خصوصی شرکت صنعتی اشتهارد پرداخته است این تحقیق از نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از نظر نحوه گرداوری داده ها جزء پژوهش های توصیفی بوده که به شکل پیمایشی اجرا شد.جامعه اماری شامل پرسنل شرکت های خصوصی بوده که از طریق نمونه گیری با روش خوشه گیری انجام شد. و نمونه اماری شامل ۱۸۰ نفر در ۶ شرکت در سال۱۴۰۲ بوده برای جمع اوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه رابینز استفاده شده است .در ارزیابی ها با استفاده از طرح پرسشنامه آزمون شده درخصوص ادراک کارکنان از محیط به تعیین میزان رضایت مندی شان از مشخصه های محیط فیزیکی و تخمین عملکرد خود برآورد آنان در ارتباط با این عوامل پرداخته شده است . نتایج پژوهش نشان می دهد عدم پرداخت به عوامل آسایش محیط کار در ساختمان های صنعتی موجب کاهش رضایت مندی کارکنان از محیط و در برخی موارد آسیب جدی به سلامتی ایشان شده است . از طرف دیگر رضایت مندی از هر مشخصه ، اثر مستقیم بر عملکرد فرد در ارتباط با عامل مذکور داشته که البته میزان اثرگذاری عوامل مختلف ، متفاوت ارزیابی شده است . درنهایت با اعمال اثر پذیری عملکرد در میزان رضایت مندی از هر مشخصه ، الویت بندی مشخصه ها برای اعمال اقدامات اصلاحی صورت پذیرفته است .

کلمات کلیدی:
عملکرد - بهره وری - پاداش - منافع جمعی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1984287/