بررسی تاثیر نمای دوپوسته بر بار سرمایش و گرمایش فضاهای اداری شهر یزد
Publish place: Iranian journal of Energy، Vol: 26، Issue: 3
Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 72
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJENERGY-26-3_001
تاریخ نمایه سازی: 10 خرداد 1403
Abstract:
به حداقل رساندن استفاده از سوخت های فسیلی و جایگزینی انرژی های تجدیدناپذیر می تواند نقش مهمی در کاهش انتشار کربن دی اکسید داشته باشد. با توجه به پتانسیل ایران برای بهره گیری از انرژی های خورشیدی، برای کاهش انتشار کربن دی اکسید در بخش ساختمان، می توان از سیستم های غیرفعال خورشیدی بهره گرفت. پوسته بیرونی ساختمان تبادل انرژی بین محیط بیرون و داخل را تعیین می کند و بر مصرف انرژی حاکم است. از این رو در این پژوهش به ظرفیت به کارگیری از نمای دوپوسته در کاهش مصرف انرژی برای کاربری اداری اقلیم گرم و خشک (یزد) پرداخته شده است. همچنین تلاش می شود با تغییر هندسه و متریال نمای دوپوسته مدلی بهینه از نمای دو پوسته برای فضاهای اداری شهر یزد ارائه شود که موجب کاهش بار سرمایش و گرمایش ساختمان شود. برای این منظور از شبیه سازی در نرم افزار دیزاین بیلدر استفاده شده است. مدل ارائه شده ۶۸% نسبت به حالت بدون نمای دوپوسته مجموع بار سرمایش و گرمایش را کاهش میدهد. اگر از پنل های فتوولتاییک در جبهه جنوبی نمای دوپوسته (مطابق هندسه ارائه شده) به عنوان سایه انداز استفاده شود؛ مجموع بارسرمایشی و گرمایشی ۶۱% کاهش می یابد و ۷۷/۲ برابر بار گرمایش و سرمایش انرژی تولید می شود. پنل های فتوولتاییک با زاویه ۱۰-۱۵ درجه بیشتر از عرض جغرافیایی بهترین عملکرد را دارند.
Keywords:
Double-skin facade geometry , Double-skin facade material , Reducing cooling and heating loads , Design Builder simulation , Yazd office building , هندسه نمای دوپوسته , متریال نمای دوپوسته , کاهش بارسرمایش و گرمایش , شبیه سازی دیزاین بیلدر , ساختمان اداری یزد
Authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :