گروه بندی اکوتیپ های یونجه آذربایجان براساس نشانگرهای مولکولی RAPD و صفات مورفولوژیک

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 600

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT11_0753

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1392

Abstract:

یونجه (Medicago sativa گیاهی چندساله ازخانواده لگومینوز بوده مهمترین گیاه علوفه ای برای تغذیه دام محسوب می شود و پس ازغلات مهمترین محصول محصول اقتصادی دنیا می باشد دراین تحقیق پنج اکوتیپ بومی استان اذربایجان شرقی سیه رود اهرهوراند اسکو ملکان سفیده خوان مورد ارزیابی ژنتیکی مورفولوژیکی قرارگرفتند برای بررسی تفاوت های ژنتیکی ازنشانگرهای مولکولی RAPD استفاده شد بعلاوه صفات مورفولوژیک نظیر ارتفاع گیاه سطح برگ تعدادبرگ تعدادساقه نسبت برگ به ساقه و سطح برگ و عملکرد دراین اکوتیپ ها درشرایط شوری مورد ارزیابی قرارگرفت تجزیه خوشه ای پنج اکوتیپ براساس داده های مولکولی و صفات مورفولوژیک بطور جداگانه با استفاده ازنرم افزار ANSYS انجام شد و گروه بندی با استفاده ازالگوریتم UPGMA صورت پذیرفت نتایج تقسیم بندی نشان داد که دو اکوتیپ سیه رود و اهرهوراند درهردوتجزیه ازسایراکوتیپ ها متمایز هستند.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • - Ashraf, M., and McNeilly, T. 2004. Salinity tolerance in ...
  • _ Kapulink, Y., L.R. Teuber and D.A. Phillips. 1989. Lucerne ...
  • -Kumar, L. S. 1999. Research review paper: DNA markere in ...
  • نمایش کامل مراجع