CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی عوامل اجتماعی موثر بر گرایش دانش آموزان به شبکه های اجتماعی مجازی (مورد مطالعه: دانش آموزان دختر دبیرستانی شهرستان ایذه)

عنوان مقاله: بررسی عوامل اجتماعی موثر بر گرایش دانش آموزان به شبکه های اجتماعی مجازی (مورد مطالعه: دانش آموزان دختر دبیرستانی شهرستان ایذه)
شناسه ملی مقاله: SEDCONF02_219
منتشر شده در دومین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

سارا کیانی - کارشناسی ارشد از دانشگاه شهید چمران اهواز

خلاصه مقاله:
فضای مجازی پدیده ای است که تاثیرات زیادی بر زندگی می گذارد. هدف این پژوهش بررسی عوامل اجتماعی موثر بر گرایش دانش آموزان به شبکه های اجتماعی مجازی (مورد مطالعه: دانش آموزان دختر دبیرستانی شهرستان ایذه) است. در این پژوهش از روش پیمایش، همچنین برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده کردیم. جامعه آماری مورد مطالعه کلیه دانش آموزان دختر دبیرستانی شهرستان ایذه می باشد. در این تحقیق از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی استفاده شده است. پژوهش حاضر از آنجایی که به بررسی عوامل اجتماعی گرایش دانش آموزان به شبکه های اجتماعی مجازی می پردازد. لذا تحقیق از ماهیت توصیفی برخوردار است و از نظر نوع تحقیق، پیمایشی می باشد. همچنین از آنجایی که نتایج این پژوهش می تواند به طور عملی مورد استفاده تمامی دانش آموزان و محققان رشته های مرتبط با جامعه شناسی، سازمان های فرهنگی و اجتماعی قرار می گیرد، لذا از نظر هدف یک پژوهش کاربردی نیز به حساب می آید. میانگین گرایش به شبکه های اجتماعی مجازی در بین دانش آموزان با پایگاه اقتصادی اجتماعی پایین کمتر از دانش آموزان با پایگاه اقتصادی اجتماعی بالا است. میانگین گرایش به شبکه های اجتماعی مجازی در حد متوسط رو به بالا است. بین میزان اعتقادات با گرایش به شبکه های اجتماعی مجازی رابطه منفی وجود دارد.

کلمات کلیدی:
گرایش به شبکه های اجتماعی مجازی، دانش آموزان، اعتقادات دینی، آزادی های اجتماعی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/2008965/