ارزشگذاری اقتصادی استفاده ازپسماندهای قابل بازیافت کارخانجات فراوری آبزیان جهت تولید برق

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,163

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICECS01_301

تاریخ نمایه سازی: 23 خرداد 1392

Abstract:

در این تحقیق که در آزمایشگاه صورت گرفته است میزان 044کیلوگرم از سه دسته از پسماند انواع آبزیان مورد بررسی قرار گرفته است. سه نمونه بصورت سه تیمار آزمایشی مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا پسماند مورد آزمایش به روغن ماهیتبدسل شده است. در این خصوص ضایعات با حرارت و سپس فشرده سازی به روغن ماهی تبدیل شدند. سپس روغن ماهی جمع اوری شده در سه تیمار آزمایشی توسط کاتالیزورهایقلیایی و همچنین اضافه نمودن متانول به بیودیزل تبدیل شده که مایع بیودیزل بدست آمده به رنگ نارنجی و به صورت مایع شناور می باشد. سپس نمونه حاصله از طریق دستگاه جذباتمی مورد بررسی قرار گرفته و میزان انرژی ذخیره شده آن که می تواند در موتور ژنراتور تبدیل به برق گردد مورد سنجش قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد میزان تولید بیودیزل درتیمار 1 و مربوط به ماهیان دریایی می باشد مساوی 11 تن بوده و در تیمار شماره 4 که مربوط به ماهیان پرورشی می باشد مساوی 14 تن می باشد. تیمار شماره 1 مربوط به پسماند میگو و سخت پوستان می باشد و میزان تولید بیودیزل مساوی14 بیودیزل می باشد. در تیمار شماره 1 تولید برق معادل 1.1 مگا وات برق تولید شده است. در تیمار شماره 4 میزان تولید برق 1.4 مگ وات و در تیمار شماره 1 معادل 1 مگا وات برقتولید شده است. نتایج نشان می دهد میزان تولید در ماهیان دریایی که در آبهای لب شور و شور زندگی بیشتر از ماهیان پرورشی است که در آبهای شیرین هستند و این دو از سختپوستان و میگو بیشتر بوده است. نتایج این تحقیق می تواند نشان دهد که در مراکز فراوری و بسته بندی آبزیان می توان پسماندهای تولیدی آبزیان را به بیودیزل و سپس بوسیلهژنراتور به برق تبدیل کرد.

Authors

رضا فیض بخش

متخصص مدیریت و اقتصادشیلات و ابزیان

پگاه قشلاقی

کارشناسی ارشد شیلات و ابزیان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Bastien, Y. 2003. C ommissioner for ...
  • B h attachacharya, C. S., Abdul Salam, P. 2006. A ...
  • Environ mental Crisis and its Solutions 13-14 Feb 2013 Kish ...
  • Danel, N.P. 2010. Cleaner Production ...
  • Emission Estimation Technique manual for seafood Processing Industry. A case ...
  • Power Factor Improvement in Seafood Industry. 2002. ...
  • نمایش کامل مراجع