CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر رفتاری با دادن پاداش یا مجازات بر انگیزش و رغبت کارکنان در بین شرکت های خصوصی و دولتی (با در نظر گرفتن کاربرد هوش مصنوعی )

عنوان مقاله: تاثیر رفتاری با دادن پاداش یا مجازات بر انگیزش و رغبت کارکنان در بین شرکت های خصوصی و دولتی (با در نظر گرفتن کاربرد هوش مصنوعی )
شناسه ملی مقاله: ICMHSR16_057
منتشر شده در شانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه سادات حسینی مجرد حسین آبادی - دانشجو ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی آزاد الکترونیکی تهران.
محبت راست نگارکلور - دانشجو ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی آزاد الکترونیکی تهران.
مرتضی انصاری - دانشجو ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی آزاد الکترونیکی تهران.

خلاصه مقاله:
این مطالعه پیامدهای رفتاری پاداش و تنبیه انگیزه و تمایل کارکنان را در زمینه های شرکت های خصوصی و دولتی ، با تمرکز ویژه بر استفاده از هوش مصنوعی (AI) بررسی می کند. از طریق یک بررسی جامع از ادبیات موجود و تجزیه و تحلیل تجربی ، هدف این تحقیق این است که چگونه اشکال مختلف تشویق و مجازات بر نگرشها، عملکرد و پویایی کلی سازمانی کارکنان تاثیر می گذارد. این مطالعه با تکیه بر نظریه های روانشناسی ، اقتصاد و مدیریت ، تاثیرات جزئی پاداش و تنبیه را بر انگیزه درونی و بیرونی ، رضایت شغلی و تعهد در میان کارکنان در محیط های مختلف سازمانی بررسی می کند. علاوه بر این ، این مطالعه نقش فناوری های هوش مصنوعی را در شکل دهی به پیادهسازی و اثربخشی سیستم های پاداش و مجازات بررسی می کند. با تجزیه و تحلیل مطالعات موردی در دنیای واقعی و انجام نظرسنجی یا مصاحبه با کارکنان و مدیران در صنایع مختلف ، این تحقیق به دنبال شناسایی مکانیسم هایی است که از طریق آن رویکردهای مبتنی بر هوش مصنوعی بر رفتار کارکنان و نتایج سازمانی تاثیر می گذارند. همچنین پیامدهای اخلاقی و خطرات بالقوه مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی ، به ویژه در مورد مسائل مربوط به عدالت ، شفافیت و حریم خصوصی را در نظر می گیرد. به طور کلی ، این تحقیق به درک ما از تعامل پیچیده بین انگیزههای انگیزشی ، فرهنگ سازمانی و پیشرفت های فناوری در محیط کار معاصر کمک می کند. این مطالعه با روشن کردن پویایی رفتاری زیربنای مکانیسم های پاداش و تنبیه ، و همچنین تعامل آنها با سیستم های هوش مصنوعی ، بینش های ارزشمندی را برای پزشکان، سیاست گذاران و محققان ارائه می دهد که هدف آن افزایش مشارکت ، بهرهوری و رفاه کارکنان در هر دو بخش خصوصی و خصوصی است . سازمان های بخش دولتی

کلمات کلیدی:
پاداش و تنبیه ، انگیزه کارکنان، میل ، هوش مصنوعی ، شرکت های خصوصی ، شرکت های دولتی ، رفتار سازمانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/2028145/