بررسی تاثیر جهت گیری پایه هرم و قابلیت های تطبیقی بر عملکرد صادرات با توجه به نقش میانجی شیوه های پا یداری محیطی و نقش تعدیلگر نوآوری اجتماعی (مورد مطالعه شرکت های کوچک و متوسط استان زنجان)

Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 71

This Paper With 32 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MARBI01_066

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1403

Abstract:

در این تحقیق به بررسی تاثیر بررسی تاثیر جهت گیری پایه هرم و قابلیت ها ی تطبیقی بر عملکرد صادرات با توجه به نقش میانجی شیوه هایپایداری محیطی و نقش تعدیلگر نوآوری اجتماعی (مورد مطالعه شرکت های کوچک و متوسط استان زنجان) پرداخته شد. روش تحقیق در این پژوهشاز نظر هدف کاربردی و از نظر نحوه اجرا توصیفی پیمایشی است. ماهیت روابط از نوع همبستگی و داده ها از نوع کمی بوده است. جامعه آماری اینپژوهش مدیران و کارشناسان شرکت های کوچک و متوسط در استان زنجان که به امر صادرات مشغول هستند، می باشد. جهت تعین حجم نمونه ازجامعه آمار ی برای شرکت ها از فرمول کوکران و برای مدیران و کارشناسان از فرمول تکنیک معادلات ساختاری، ۵ تا ۱۵ برابر گویه های پرسشنامهاستفاده شده است. جهت جمع آوری داده ها در این پژوهش از ابزار پرسشنامه یاری گرفته شده (تعداد پرسشنامه جمع آوری شده ۳۰۴ مورد بود) کهروایی پرسشنامه با استفاده از روایی همگرا و روایی سازه و پایایی آن با استفاده از روش آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی صورت پذیرفت، که در نهایتروایی و پایایی مورد تایید قرار گرفت. برای سنجش آمار توصیفی از نرم افزار spss و برای سنجش آمار استنباطی از تکنیک معادلات ساختاری نرمافزار smart pls استفاده شد. یافته بیانگر آن بود که جهت گیری پایه هرم و قابلیت های تطبیقی بر پایداری محیطی و عملکرد صادرات شرکت هامعنادار است. همچنین پایدار ی محیطی بر عملکرد صادرات شرکت دارای تاثیر بود. یافته ها همچنین نشان داده که پایداری محیطی در تاثیر جهتگیری پایه هرم و قابلیت های تطبیقی بر عملکرد صادرات نقش میانجی دارد. در نهایت یافته ها نشان داده که نوآوری اجتماعی در تاثیر جهت گیریپایه هرم و قابلیت های تطبیقی بر پایدا ری محیطی نقش تعدیلگر دارد. با عنایت به یافته ها می توان استنباط کرد که هر نه فرضیه مطرحه مورد تاییدقرار گرفت.

Authors

خلیل جلیلی

کارشناس ارشد ، مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین المللی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران زنجان، زنجان، ایران

احمد نقی لو

عضو هیئت علمی ، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران زنجان، زنجان، ایران

حسن کوچک بیگی

کارشناس ارشد، مدیریت بازرگانی گرایش بین المللی، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی غزالی ، قزوین، ایران