CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر پذیری آموزش های مهارتی در جهت ارتقاء اعتمادبه نفس کودکان پسر کار ۱۲-۱۸ ساله، جهت حضور پذیری در جامعه (با طراحی مجموعه اقامتی آموزشی در رفسنجان)

عنوان مقاله: تاثیر پذیری آموزش های مهارتی در جهت ارتقاء اعتمادبه نفس کودکان پسر کار ۱۲-۱۸ ساله، جهت حضور پذیری در جامعه (با طراحی مجموعه اقامتی آموزشی در رفسنجان)
شناسه ملی مقاله: ENGIN13_031
منتشر شده در سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

الهه اسدی کمال آبادی - کارشناس ارشد معماری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران

خلاصه مقاله:
کودکان در جوامع از جمله آسیب پذیرترین قشر از اقشار اجتماعی اند. کودکان کار، نسبت به سایر اقشار یکی از صدمه پذیرترین فرد هر جامعه ای به شمار می روند و برای راه حل این مشکل، ا ساسی ترین فکر، القاء اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی در بین آنان می باشد. هدف از این پژوهش، بررسی طراحی مجموعه اقامتی آموزشی کودکان پسر کار (۱۸-۱۲ سال) در رفسنجان با محوریت آموزش های مهارتی در جهت ارتقاء اعتماد به نفس و حضور پذیری در جامعه برای کودکان کار می باشد. با وجود اینکه کودکان کار در رفسنجان زیاد و توجه خاصی به آنها نشده است، ساخت اینگونه از مجموعه ها برای آنها بسیار موثر واقع خواهد شد. در پژوهش حاضر که به روش تحقیق از نوع علی- سببی بررسی شده است، جامعه آماری شامل کودکان پسر بی سرپرست و بدسرپرستی هست که در خیابان های رفنسجان کار می کنند و از بین آنها ۹۸ نفر با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده اند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه هایی براساس فرضیات، طراحی شده است. نتایج پژوهش نشان می دهند که آموزش های مهارتی، افزایش اعتماد به نفس و حضور پذیری در جامعه برای کودکان به وسیله معیارهای معماری تا حدودی امکان پذیر خواهد بود. در نهایت نتایج به دست آمده از این پژوهش می تواند در طراحی اقامتگاهی برای کودکان کار موثر واقع شود.

کلمات کلیدی:
ارتقاء مهارت های اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس، ا قامتگاه کودکان کار

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/2043968/