CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی پارامتر های موثر در بهبود نیازهای پرورشی دانش آموزان از دیدگاه معلمین و دانشآموزان ( مطالعه موردی عوامل فرهنگی، رفتاری، روانی و اجتماعی)

عنوان مقاله: بررسی پارامتر های موثر در بهبود نیازهای پرورشی دانش آموزان از دیدگاه معلمین و دانشآموزان ( مطالعه موردی عوامل فرهنگی، رفتاری، روانی و اجتماعی)
شناسه ملی مقاله: WCMMPS09_028
منتشر شده در نهمین کنگره بین المللی علوم روان شناختی و آموزشی در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

حمدیه قدیمی - کارشناسی، مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور، پاوه، ایران
مژگان شکرالهی - کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد، سنندج، ایران.
سیران نجف زاده - کارشناسی، روانشناسی، دانشگاه پیام نور ، سنندج، ایران.
شایسته همتی - کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد، سنندج، ایران.

خلاصه مقاله:
این مقاله به بررسی پارامتر های موثر در بهبود نیازهای پرورشی دانش آموزان می پردازد. این پارامتر ها شامل عوامل مختلفیمانند روابط خانوادگی، سطح تحصیلات والدین، فعالیت های فرهنگی و تفریحی، انگیزه و علاقه به یادگیری، سطح استقلالو خودکارآمدی، همچنین عوامل فرهنگی، رفتاری، روانی و اجتماعی دانش آموزان است. این تحقیق، توصیفی - تحلیلی وروش جمع آوری داده ها، کتابخانه ای میدانی است. نظام تعلیم و تربیت هر کشوری در تلاش است با تدوین و اجرای طرحها و برنامه های متنوع استعدادهای بالقوه فراگیران خویش را به شکل معقول و موزون شکوفا سازد. آموزش و پرورش ها نیزبر این اصل بدیهی و روش استوار بود آن را به عنوان یک حرف مهم و اساسی در برنامه های رسمی و غیر رسمی مورد توجهقرار داده است. در این فرآیند، ابتدا با روش مطالعه کتابخانه ای نیازهای پرورشی دانش آموزان از دیدگاه معلمان و دانشآموزان شناسایی می گردد . در این مقاله، به بررسی عوامل موثر بر بهبود مهارت های نوشتاری دانش آموزان از دیدگاه معلمانپرداخته شده است. نگارش به عنوان یکی از پیچیده ترین فعالیت های شناختی محسوب می شود و روش های تدریس و آموزشآن نیازمند توجه ویژه ای است. عوامل متعدد روانشناختی، فرهنگی و جامعه شناختی بر یادگیری زبان به طور کلی و مهارتنگارش به طور خاص تاثیرگذار هستند. این مقاله با بررسی این پارامتر ها و اثر آن ها بر نیازهای پرورشی دانش آموزان،راهکار های بهبود آموزش و پرورش را برای افزایش کارایی و عملکرد دانش آموزان ارائه می دهد.

کلمات کلیدی:
بهبود نیازهای پرورشی، عوامل فرهنگی، عوامل رفتاری، عوامل روانی ، عوامل اجتماعی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/2044208/