بیوتکنولوژی شکمبه راهی برای بهبود ارزش منابع خوراکی و تولید دام های نشخوارکننده

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,732

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_585

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

Abstract:

حیوانات نشخوارکننده دارای ویژگی بی نظیر تخمیر آهسته مواد در پیش معده ها توسط باکتریها، پروتوزوا و قارچ ها می باشند که منجر به تولید اسیدهای چرب فرار، پروتئین میکروبی و ویتامین های خانواده B می شود. با اصلاح و مدیریت اکوسیستم شکمبه با استفاده از تکنیک های مهندسی ژنتیک می توان هم ارزش منابع خوراک و هم تولید دام را افزایش دا. ددو دسته از باکتریها شامل Ruminococcus و Fibrobacter اولین باکتریهای هضم کننده فیبر می Fibrobacter باشند. با مطالعه باکتریهای نوترکیب می توان ساختار مناسبی را برای طراحی ارگانیسم های نوترکیب در شکمبه فرآهم آ.و برردای مثال آنزیم زایلاناز ابتدا از قارچ های غیرهوازی شکمبه جداسازی و به باکتری B. fibrisolven s منتقل شد، میزان ترشح آن 60 % و میزان فعالیت آن در باکتری جدید 3 - 0/2 واحد بیشتر بود. بیوتکنولوژی شکمبه ای پتانسیلی برای بهبود ارزش غذایی خوراک های فیبری نشخوارکنندگان است. کاربرد دانش تخمیر پیش معده ها و مدیریت هر دوی میکروارگانیسم های نوترکیب و طبیعی شکمبه اساس بیوتکنولوژی شکمبه می باشد. این پتانسیل شامل تغییر در میزان و دسترسی به کربوهیدرات ها و پروتئین های گیاه و نرخ هضم و تخمیر آنها می باشد. مشکلات تکنیکی این علم شامل جداسازی و شناسایی تاکسونومیک سویه های میکروارگانیسم جهت تولید DNA نوترکیب، جداسازی و خالص سازی آنزیم ها، زنده مانی و عملکرد سویه های جدید، تثبیت و سازگارساختن ژن ها، راندمان و محل ترشح آنزیم ها جدید می باشد. نهایتاً باید گفت موفقیت بیوتکنولوژی شکمبه منوط به تنظیم و سازگاری شرایط فوق خواهد بود.

Authors

یدالله بدخشان

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی-دانشگاه جیرف

مسلم مقبلی

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی-دانشگاه جیرفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ _ _، _ _ _ _ _ Science. 59 ...
  • St-Pierre, B and Wright A.D. 2012. Molecular analysis _ methanogenic ...
  • Attwood, G.T., Altermann, E., Kelly, W.J., Leahy., S.C. 2011. Exploring ...
  • Brian, M., Michelle, M., Avril, C., Paul, W. 2011. Genome ...
  • Whitford, M.F., Teather, R.M and Forster, R. 2001. Phylogenetic analysis ...
  • نمایش کامل مراجع