بررسی اثر نانوسیلور بر عمر گلجای و جمعیت باکتریایی محلول گلدانی گل میخک شاخه بریدهی Dianthus caryophyllus cv. Montmartre

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 696

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_695

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

Abstract:

به منظور بررسی اثر نانوسیلور بر عمرپس از برداشت گل میخک شاخه بریده Montmartre و وضعیت رشدی جمعیت باکتری در محلول گلجای، غلظتهای مختلف نانوسیلو 5 ، 10 ، ppm 15 و شاهد در محلول گلجای طی 18 روز در قالب طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. طی این مطالعه میانگین جذب روزانه آب، قطر گل، وزن تر نسبی، میزان کلروفیل و جمعیت باکتری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بین میانگین جذب روزانه آب ساقه در روز 6 ، 8 و 14 اختلاف معنیداری وجود دارد و تیمار ppm 10 از این نظر پاسخ خوبی نشان داد. بین میانگینهای کاهش روزانه آب در روزهای 2 ، 14 و 16 اختلاف مشاهده شد. اگرچه اختلاف معنی داری بین قطر گلها در تیمارهای مختلف مشاهده نشد. ولی در مورد وزن تر نسبی، در روزهای 1 و 3 اختلاف وجود داشت. با اندازهگیری کلروفیل به فاصله زمانی هر 2 روز نتایج نشان داد که بین میزان کلروفیل در روزهای موردنظر اختلاف وجود ندارد. ارزیابی جمعیت باکتری در قسمت میانی و پایینی ساقه در روز پایانی آزمایش نشان داد در غلظتهای مختلف محلول رقیق باکتری 103 و 104 فقط در تیمار شاهد، کلونی باکتری از پایهی ساقه مشاهده گردید در حالیکه در تیمارهای دیگر کلونیهای باکتری ناچیز بود. همچنین در مورد ارزیابی جمعیت باکتری در محلول غذایی، در تیمار شاهد بیشترین کلونی ( 7 عدد) مشاهده شد و در تیمار ppm 5، یک کلونی و تیمارهای دیگر کلونی مشاهده نشد. نتایج نشان داد تیمار ppm 10 بیشترین عمر گلجای و تیمار ppm 15 به دلیل سمیت کمترین عمر گلجای را داشتند.

Authors

فاطمه کوهکن

مدرس دانشجوی کارشناسی ارشد گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تر

نوراله احمدی

هیئت عضو علمی گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

جواد احمدی

اتمی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Ahmadi, N., 2011. A review _ the production of cut ...
  • Balestra, G.M, Agostini, R., Bellincontro, A., Mencarelli, F., Varvaro, L, ...
  • Basiri, y., Zarei, H., and Mashayekhi, K., 2011. Effects of ...
  • Chamani, E., 2005. Effect of TDZ, 1-MCP, NO2, STS and ...
  • He, S., Joyce, D.C, Irving, D.E., Faragher, J.D., 2006. Stem ...
  • Liu, J. P., He, S. G., Zhang, Z. Q., Cao, ...
  • Lua, p., Caoa, j., Hea, s., Liua.j., Li a, l., ...
  • Reid, M.S., Wu, M.J., 1992. Ethylene and flower SeneScence Plant ...
  • Solgi, m., Kafi, m., Sadat Taghavi, T., Naderi, R., 2009. ...
  • نمایش کامل مراجع