نقش آگاهی و آموزش های محیط زیستی در حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی با تاکید بر شبکه اجتماعی تلگرام مطالعه موردی: شهرستان ایلام
Publish place: Environmental and Development Journal، Vol: 13، Issue: 25
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 50
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IRIAT-13-25_008
تاریخ نمایه سازی: 30 مرداد 1403
Abstract:
تلفیق آموزش مجازی و آموزش محیط زیست، شاید بتواند تنها راه حلی باشد که نسل جوان و کلیه اقشار جامعه را به علت رویکرد سریع جامعه به شبکه های ارتباطی به طور فعال در فرآیند یادگیری و آموزش محیط زیست درگیر نماید، بنابراین می توان از این فرصت به دست آمده برای افزایش دانش نظری، آگاهی عملی و آگاهی تجربی سطح عمومی جامعه و تغییر نگرش افراد جامعه، اقدام شود. این مقاله با هدف نقش آگاهی و آموزش های محیط زیستی در حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی با تاکید بر فضای مجازی تلگرام در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ به روش توصیفی- همبستگی انجام گرفته است. روش گردآوری اطلاعات در این طرح به شیوه پرسشنامه ای است که روایی آن با استفاده از نظر متخصصان و همین طور آزمون تحلیل عاملی تاییدی مورد تایید قرار گرفته است و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ به میزان ۹۲/۰ تایید شد. جامعه آماری پژوهش ساکنان شهرستان ایلام است که تعداد ۳۸۳ نفر از آنها به شیوه فرمول کوکران به صورت هدفمند انتخاب شده اند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از روش معادلات ساختاری در نرم افزار Lisrel انجام شد. نتایج حاکی از آن داشت که آگاهی و آموزش های محیط زیستی شبکه اجتماعی تلگرام در حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی ساکنان شهرستان ایلام تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین آگاهی و آموزش های محیط زیستی شبکه اجتماعی تلگرام در آموزش های مجازی حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی، کارایی و تاثیرگذاری آموزش حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی و دستیابی به اهداف حفاظت از جاذبه های گردشگری بومی شهرستان ایلام تاثیر مثبت و معناداری دارد.
Keywords:
Authors
پاکزاد آزادخانی
استادیار گروه معماری و جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
جعفر حسین زاده
استادیار گروه جنگلداری، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
ناهید رمضانیایی
کارشناس ارشد گروه مدیریت جهانگردی، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
منور ارغا
کارشناس ارشد گروه مدیریت جهانگردی، دانشگاه باختر، ایلام، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :