CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر تغییر سیاست های دولت در کسب وکارهای خانگی با استفاده از نظریه خودسازماندهی

عنوان مقاله: بررسی تاثیر تغییر سیاست های دولت در کسب وکارهای خانگی با استفاده از نظریه خودسازماندهی
شناسه ملی مقاله: CONFIT01_1004
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، مدیریت و کامپیوتر در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمود کیوان بنه کهل - دانشجو دکتری مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.
امیرحسین شفیعی نجف آبادی - دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران.
دانیال عباسی - کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشکده نفت و مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران ایران

خلاصه مقاله:
کسب وکارهای خانگی از بخش های حیاتی و ضروری فعالیت های اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب می شوند. کسب وکار خانگی از نظر ایجاد شغل ، ثروت، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات، موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می شوند. این کسب وکارها به واسطه رشد عواملی چون پیشرفت در ارائه خدمات، سهولت جابه جایی نیروهای کاری ، پیشرفت های تکنولوژیک و جهانی شدن بازارها درحالتوسعه و گسترشاند. همچنین تجربه نشان داده است که توسعه کسب وکارهای کوچک به دلیل ساختار ساده، زودبازدهی و نیاز اندک به سرمایه ، در جهت متعادل کردن بازار کار موثر بوده است . باتوجه به ترکیب جمعیتی ، کسب وکارهای کوچک خانگی می تواند بازدهی مناسبی داشته باشد و در کوتاهمدت و حتی در میانمدت در رفع مشکل بیکاری موثر باشد. ما در این پژوهش ضمن معرفی مدل خودسازماندهی ، این موضوع را مورد بررسی قرار دادهایم که با تغییر در سیاست های دولت ها در خصوص کسب وکارهای خانگی ، در دیگر اجزا چه تغییراتی اعمال می شود تا سیستم مجدد با تعادل و یا ثبات برسد.

کلمات کلیدی:
کسب وکار خانگی ، مدل خودسازماندهی ، سیاست های دولت

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/2084297/