بررسی راندمان فرایند انعقاد الکتریکی – شناورسازی الکتریکی در حذف COD از پساب یک خشکشویی با استفاده از الکترودهای آهن و آلومینیوم

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,011

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCWWE01_232

تاریخ نمایه سازی: 6 شهریور 1392

Abstract:

امروزه تعداد زیادی واحدهای خشکشویی در سراسر شهر تهران مقادیر قابل ملاحظهای از آب را روزانه مصرفکرده و پساب تولید شده را بدون هیچگونه فرایند پیش تصفیه در سیستم فاضلاب شهری و یا چاههای جذبی تخلیهمیکنند و باعث بروز آلودگیها و مشکلات زیست محیطی جدی شده اند. در پژوهش حاضر تصفیه فاضلاب خشکشویی به روش انعقاد الکتریکی- شناورسازی الکتریکی جهت حذف COD و به کمک الکترودهای آهنی و آلومینیومی مورد بررسی قرار گرفته است. پارامترهای بهره برداری شامل pH، آرایش و تعداد الکترودها، زمان الکترولیز و چگالی جریان برای هر دو نوع الکترود با توجه به بالاترین درصد حذف COD و ملاحظات انرژی بررسی و بهینه شد. برای الکترود آلومینیومی تحت شرایط بهینه استفاده از 4 الکترود با آرایش موازی، pH برابر با 5، زمان الکترولیز برابر با 30 دقیقه و چگالی جریان (12/82mA/cm(2 (معادل با 1/5 آمپر)، بازده حذف COD 79/9% به دست آمد. به صورت مشابه برای الکترودهای آهنی، 4 الکترود با آرایش سری تک قطبی، pH طبیعی پساب، زمان الکترولیز 30 دقیقه و چگالی جریان (4/27mA/cm(2 بازده حذف COD را تا 62/8% می رساند. مطالعات حاضر نشان میدهد که در این فرایند امکان تصفیه پساب خشکشویی با راندمان مؤثر وجود داشته و از این روش می توان در مقیاس صنعتی و یا به عنوان یک فرایند پیشتصفیه در محل نیز استفاده کرد.

Keywords:

آلومینیوم , انعقاد الکتریکی – شناورسازی الکتریکی , آهن , پساب خشکشویی , COD

Authors

مریم یزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست- آب و فاضلاب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران، تهران، ایران

بهنوش امین زاده

استادیار دانشکده محیط زیست، گروه آب و فاضلاب، دانشگاه تهران، تهران، ایران

علی ترابیان

استاد دانشکده محیط زیست، گروه آب و فاضلاب، دانشگاه تهران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :