عرضه خدمات حسابرسی با کیفیت از طریق مدل توانایی رهبران شایسته
Publish place: Islamic Economics and Banking، Vol: 13، Issue: 48
Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 54
This Paper With 32 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MIEA-13-48_006
تاریخ نمایه سازی: 16 مهر 1403
Abstract:
همیشه عرضه حسابرسی با کیفیت برای عرضه کننده گان به ویژه موسسات بزرگ حسابرسی دنیا یک دغدغه بوده است. چراکه مشتریان به دنبال کالای با کیفیت هستند. از این رو هدف اصلی این پژوهش عرضه خدمات حسابرسی با کیفیت به وسیله ی توانائی رهبران شایسته می باشد. برای مثال، توانائی رهبری تیم حسابرسی توسط رهبران با توانائی شناختی و غیر شناختی بالا و ایجاد فرهنگ تنوع رهبری می تواند با کاهش سوگیری های بارز موثر بر توانائی رهبری و کیفیت حسابرسی همچون خودشیفتگی و فرااعتمادی، حسابرسی را با کیفیت بهتری به مشتری عرضه کند. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها پیمایشی با مدل یابی معادلات ساختاری می باشد. جامعه ی آماری پژوهش حاضر کلیه شرکاء و مدیران عضو جامعه حسابداران رسمی کشور ایران که در سازمان حسابرسی یا موسسه های خصوصی طی سال ۱۴۰۱هجری شمسی شاغل هستند، می باشد. که بر اساس فرمول کوکران ۳۲۶ نفر به عنوان نمونه و به روش تصادفی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های استاندارد حاوی ۱۴۲ سوال در قالب طیف لیکرت استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل توصیفی و استنباطی داده های جمع آوری شده و آزمون فرضیه ها از مدل یابی معادلات ساختاری (SEM) به روش حداقل مربعات جزئی (PLS) با نرم افزارهای SPSS ، Lisrel و PLS استفاده شده است. پس از انجام آزمون های اعتبارسنجی و آزمون های فرضیه های پژوهش، یافته ها حاکی از آن است که توانائی رهبران دارای توانائی های شناختی و غیرشناختی و دارای فرهنگ تنوع با کاهش و کنترل سوگیری های موثر بر کیفیت حسابرسی،خدمات حسابرسی را با کیفیت بیشتری عرضه می کنند.
Keywords:
audit quality , auditors' leadership ability , diversity of auditors' leadership , cognitive and non-cognitive ability , narcissism , overconfidence. , کیفیت حسابرسی , توانائی رهبری حسابرسان , تنوع رهبری حسابرسان , توانائی شناختی و غیر شناختی , خودشیفتگی , فرااعتمادی
Authors
احمد همتی دهاقانی
Doctoral student of accounting, Isfahan branch (Khorasgan), Islamic Azad University, Isfahan, Iran
حمزه محمدی خشوئی
Assistant Professor of Accounting Department, Isfahan Branch (Khorasgan), Islamic Azad University, Iran
رحمان ساعدی
Assistant Professor of Accounting Department, Isfahan Branch (Khorasgan), Islamic Azad University, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :