بررسی رهایش دارو از میکروکپسول های کلاریترومایسین درمحیط اسیدی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,151

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCNC01_421

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1392

Abstract:

در این تحقیق برآنیم تا رهایش دارو از میکروکپسول های حاوی داروی کلاریترومایسین در محیط اسیدی، که شبیه سازشرایط معده می باشد، را بررسی کنیم. میکروکپسولاسیون فرآیندی است که در این مطالعه به منظور افزایش حلالیت ودسترسی زیستی داروی کم محلول کلاریترومایسین مورد استفاده قرار گرفته است. هدف دیگر ما از بکارگیری روش میکروکپسولاسیون، تولید ذرات داروی پوشش دار شده ای می باشد که دارای قابلیت رهایش طولانی مدت بوده ومحتویات خود را در مدت زمان طولانی تری آزاد می سازند. این موضوع می تواند نیاز به استفاده از دارو با دوزهای متعدد و بالا را کاهش داده و در نتیجه عوارض جانبی کمتری در بیماران ایجاد کند. آماده سازی میکروکپسول ها در این مطالعهبا استفاده از روش تبخیر حلال و با بکارگیری اتیل سلولز به عنوان پلیمر پوشش دهنده زیست تخریب پذیر، دی کلرومتان به عنوان حلال پلیمر و دارو، و پلی وینیل الکل به عنوان عامل امولسیون کننده انجام پذیرفت. سپس رهایش دارو از میکروکپسول های حاوی کلاریترومایسین در محیط اسیدی بررسی گردید. در نهایت جهت تعیین شکل کپسول های تولیدی از دستگاه میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) بهره گرفته شد که تصاویر حاصل از این بررسی تولید میکروکپسول های کروی این دارو را نشان دادند.

Keywords:

رهایش کلاریترومایسین تبخیر حلال میکروکپسولاسیون اتیل سلولز

Authors

کیانا خسروآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، شیمی کاربردی

مریم اوتادی

استادیار، عضو هیئت علمی، مهندسی شیمی واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی،

مهدی گوهررخی

استادیار، عضو هیئت علمی، مهندسی شیمی واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • خدام، رامین، بهمن 1384، "راهنمای جیبی کاربرد داروهای ژنریک ایران"، ...
  • Venkatesan, P., Manavalan, R., and Valliappan, K., (2009), _ MICR ...
  • نمایش کامل مراجع