Year: 1385
Publish place:
2nd Conference of Applied Geology and the Environment
COI: CAGE02_001
Language: PersianView: 5,014
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
نشت از زیر سدهای خاکی یکی از مسائل مهم در طراحی سدهای خاکی می باشد. یکی از روش هایی مهم کاهش دبی نشت از زیر سدهای خاکی استفاده از دیوار آب بند است. در این مقاله با استفاده از نرم افزار رایانه ای Seep/W که از روش اجزای محدود به بررسی و محاسبه نشت می پردازد، بیش از 4000 مدل تهیه شده و به بررسی عوامل موثر بر اثر دیوار آب بند در کاهش نشت از زیر سدهای خاکی پرداخته ایم. اثر ارتفاع، عرض و محل قرارگیری دیوار آب بند در مدل ها اعمال و با رسم نمودارهای مختلف اثر هر یک بررسی شده است.
در مورد محل قرارگیری دیوار آب بند این بررسی ها نشان می دهد که در 10 درصد ابتدایی و انتهایی عرض مقطع سد در پی، با دورشدن از سراب و پایاب افزایش در دبی نشت از زیر سدهای خاکی داریم و به ازای فواصل مساوی از سراب و پایاب دبی نشت یکسان و در 80 درصد میانی دبی نشت ثابت می باشد. تفاوت بین دبی نشت در حالتی که دیوار آب بند در وسط باشد یا اینکه در اولین نقطه پی در سراب قرار بگیرد 1 درصد می باشد. در مورد عرض دیوار آب بند نیز مدل های مختلف نشان می دهد که تفاوت در دبی نشت بسیار ناچیز است و با افزایش عرض از 0.5 متر به 2.50 متر تنها 2 درصد تفاوت در دبی نشت داریم. در مورد ارتفاع دیوار آب بند نیز مقایسه ها دقت در این امر را نشان می دهد که گاهی 1 متر افزایش ارتفاع به تنهایی 50 درصد کاهش دبی نشت را به همراه دارد و گاهی نیز با افزایش 15 متر تنها 4 درصد کاهش دبی نشت داریم. در این مقاله نمودارهایی نیز برای محاسبه دبی نشت از زیر سدهای خاکی در حالتی که سد بر روی سه لایه خاک قرار گرفته، ارائه شده است. این نمودارها ما را از راه حل های دشوار بی نیاز می کند و در رسم آنها نسبت های مختلف ضریب نفوذپذیری، عرض مقطع سد به عمق پی و ارتفاع دیوار آب بند به عمق پی و اختلاف ارتفاع آب در سراب و پایاب دخالت داده شده است
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CAGE02_001. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/21345/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عفیفی، سامان،1385،اثر دیوار آب بند بر نشت از زیر سدهای خاکی در محیط ناهمگن،2nd Conference of Applied Geology and the Environment،Eslamshahr،https://civilica.com/doc/21345
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Das, B.M. 1990. Advanced Soil Mechanics, McGraw-Hill Book Company, NewYork. ...
- Harr, M.E. 1962. Groundwater and Seepage, McGraw-Hill Book Company, NewYork ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- اثردیواره آب بند بر موقعیت خط نشت آزاد و دبی تراوش در سدهای خاکی با استفاده از روش عددی احجام محدود(1390)
- تاثیر تسلیح خاک با ژیوگرید در کنترل پدیده جوشش شیروانی خاکی(1395)
- مقایسه تأثیر دیواره آب بند و زهکش بر کاهش میزان نیروی زیرفشار با استفاده از نرم افزارSeep/w(1391)
- تاثیر تغییرات شیب هسته سدهای خاکی بر موقعیت خط نشت آزاد(1392)
- تاثیر انواع بستر ماسه ای در تعیین مقدار دبی نشت از زیر سد های لاستیکی با استفاده از نرم افزار SEEP/W (مطالعه موردی، سد پهلوان بست در گیلان)(1393)
- عوامل موثر در طراحی سدهای لاستیکی در انواع بستر ماسه ای بر اساس نظریه های تجربی و تحلیل بانرم افزار SEEP/Wمورد مطالعه، سد پهلوان بست در گیلان(1393)
- مقایسه نیروی زیرفشار وارده بر سد لاستیکی در انواع بستر ماسه ای بر اساس نظریه های تجربی و تحلیل تراوش با نرم افزارSEEP/Wمورد مطالعه، سد پهلوان بست در گیلان(1393)
- بررسی تاثیر نیروی زیرفشار در انتخاب بستر مناسب جهت احداث سد های لاستیکی با نرم افزار SEEP/W مورد مطالعه، سد پهلوان بست در گیلان(1393)
- تاثیر عمق ریشه ی هسته بر دبی تراوش در سدهای خاکی با بکارگیری روش اجزای محدود(1394)
- بررسی تاثیر ژئوممبرین ها و دیوارهای آب بند در کاهش نشت از بدنه سد خاکی علویان(1394)
- بررسی پارامترهای دیوارآب بند درسدهای خاکی مطالعه موردی سدخیرآباد(1394)
- معرفی و کاربرد قابلیتهای نرم افزار seep برای مدلسازی سدهای خاکی (مطالعه موردیسد مخزنی بافت)(1394)
- تاثیر موقعیت و زاویه نصب پرده آب بند بر کنترل ترواش در پی سدهای خاکی(1394)
- بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی(1394)
- بررسی مشخصات اجرایی پرده آب بند بر ترواش در سدهای خاکی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 15 Paper استفاده شده است.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر اجرای پتوی رسی و دیوار آببند بر میزان نشت و پایداری سد خاکی با هسته رسی
- بررسی مشخصات اجرایی پرده آب بند بر ترواش در سدهای خاکی
- کنترل سه بعدی نشت در سد اعلی دولت ( استان فارس ) با استفاده از روش عددی اجزاء محدود
- بررسی میزان نشت در سد کرخه و تاثیر دیوار آب بند تکمیلی در کاهش نشتی ها
- انواع ذخایر عناصر نادرخاکی و تاثیر آن ها بر محیط زیست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- اثرات گاز رادون بر روی انسان و محیط زیست
- اثرات و آلودگیهای زیست محیطی تولید آلومینیوم
- احتمال وقوع سونامی در دریای خزر
- ارائه شاخص خرابی کیفی برای ساختمانهای سنتی
- ارزیابی اثرات زیست محیطی اکتشاف و بهره برداری از میدان گازی تابناک در استان هرمزگان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش ششم) بررسی ناپایداری های زمین در جاده ها و مناطق روستایی- گزارش کارگروه ژئوتکنیک
- بررسی تاریخی صنعت آب و مسائل حقوقی آن
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.