Year: 1385
Publish place: 2nd Conference of Applied Geology and the Environment
COI: CAGE02_014
Language: PersianView: 1,401
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در پژوهش حاضر ابتدا اصول مطالعات لرزه خیزی یک منطقه مطرح شد که بطور خلاصه شامل بررسی وتعیین فعالیت گسلها،توان لرزه زایی گسلها،سازوکار گسلها ,بررسی آماری زمین لرزه های تاریخی و قرن بیستم منطقه,تعیین روابط بین بزرگی وفراوانی تجمعی،شتاب های افقی وقایم زلزله ها می باشد.سپس در خصوص بررسی وتعیین هریک از موارد ذکرشده،, مطالعه موردی در جنوب غرب زنجان در منطقه شهرک انجام شده است.نتایج نشان می دهد که گسلهای محلی وبزرگی پتانسیل لرزه خیزی منطقه را بالا برده است که ازجمله می توان به گسل شمال تبریز،گسل آستارا،گسل سلماس و...وگسلهای محلی کورکورا ،گسل سراب،گسل گل زر,گسل شهرک و...اشاره نمود وهمچنین بررسی های آماری زمین لرزه های تاریخی و قرن بیستم بیانگر جنبا بودن گستره طرح وشدت لرزه خیزی بالا ونیزنشان می دهدکه ازاواخر قرن بیستم در منطقه زمین لرزه های ویرانگرزیادی وجود داشته است که کلیه اطلاعات تعیین شده در خصوص بزرگی های مختلف (براساس روابط مهاجراشجعی ونوروزی),شتاب افقی,جابجایی های افقی وقایم,شدت و سرعت های افقی و قایم و...که بطور خلاصه درجداول آمده بیانگر پتانسیل لرزه خیزی بالا است ودلیل این ادعا نیز اطلاعات مربوط به احتمال وقوع زمین لرزه در سالهای متمادی با بزرگی های مختلف می باشد.
Keywords:
زمين لرزه، فعاليت گسلها، لرزه خيزي، زمين ساخت، بزرگي و شدت وشتاب گسلها، جنوب غرب زنجان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21358/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریفی، رحمان و عطاپور فرد، عباس،1385،برآورد خطر زمین لرزه در منطقه جنوب غرب زنجان،دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست،اسلامشهر،،،https://civilica.com/doc/21358
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، شریفی، رحمان؛ عباس عطاپور فرد)
برای بار دوم به بعد: (1385، شریفی؛ عطاپور فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 215
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرایند طراحی و اجرای مقرنس
- مقدمه ای بر شناخت گسلهای لرزه زا و یا سایر عناصر صفحه ای تکتونیکی
- مقایسه تئوری های تیراویلر- برنولی و تیموشنکو در تحلیل تیرهای مستطیلی دوسرساده
- بررسی لرزه زمین ساخت و پهنه بندی خطرات زمین لرزه - گسلش در محدوده استان زنجان
- استفاده از روش دورسنجی در بررسی سامانه گسلی سلطانیه و ترسیم خطواره های آن درجنوب و جنوب شرق زنجان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.