نقد جامعه شناختی سرمایه های شخصیت های زن در داستان « کنیزو » منیرو روانی پور براساس نظریه انواع سرمایه پیر بوردیو جامعه شناس فرانسوی
Publish place: Literary Research، Vol: 12، Issue: 50
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 68
This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_LIRE-12-50_005
تاریخ نمایه سازی: 10 دی 1403
Abstract:
در این مقاله پس از تبیین جامعه شناسی رمان به بازنمایی انواع سرمایه زنان در داستان کوتاه کنیزو اثر منیرو روانی پور پرداخته می شود و با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی و روایت شناسی، این نتیجه به دست می آید که این داستان، بازتولید جایگاه فرودستی زنان را در میدانهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی آشکار می کند؛ به بازنمایی شیوه های گوناگون سرمایه های منفی و ضعف انواع سرمایه های زنان می پردازد؛ سوژه منفعل اقتصادی بودن زنان را نشان می دهد؛ سرمایه فرهنگی ناچیز آنان را بر ملا می کند؛ از روابط محدود و غیر مولد آنان به عنوان سرمایه اجتماعی ناکارآمد پرده برمی دارد و فقر سرمایه نمادین زنان را عیان می کند.
Keywords:
Key terms: Sociological study of literature , theory on forms of capital , presented by Pierre Bourdieu , contemporary Farsi story , stories penned by Moniru Ravanipor , کلیدواژه ها : جامعه شناسی ادبیات , انواع سرمایه پیر بوردیو , داستان معاصر فارسی , داستانهای منیرو روانی پور.
Authors
صدف گلمرادی
دانشگاه فرهنگیان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :