Year: 1382
Publish place:
4th Conference of Industries and Mines R&D Centers
COI: CIMRDC04_055
Language: PersianView: 3,035
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
فناوری اطلاعات زمینه ی تغییر ساختار اقتصاد را فراهم می کند و کارایی اقتصادی را افزایش می دهد.تاثیرات استفاده از تکنولوژی اطلاعات را می توان از دو دیدگاه اقتصاد کلان و اقتصاد خرد بررسی کرد.
از دیدگاه کلان فناوری اطلاعات موتور توسعه و اقتصاد کشورهاست. درچرخه ی تولید همه ی عوامل زنجیره ی تولید اعم از نظام بانکی، گمرک، حمل و نقل، آموزش و پرورش، بازاریابی ، توزیع و تولید صنعتی را متحول می کند و از رهگذر این تحول تولید را رونق می دهد، باعث ایجاد اشتغال می شود. باعث تسریع مبادلات و افزایش دقت آنها در نظام بانکی می شود. در تولید صنعتی ضایعات راکاهش می دهد و به این ترتیب بهره وری و بازدهی همه ی زنجیره های اقتصادی را افزایش می دهد.
از دیدگاه اقتصاد خرد و از دیدگاه یک واحد اقتصادی – یک بنگاه – این فناوری تمام مشخصات شرکت را تغییر می دهد. کلیه ی سلسله مراتب ها، مرزهای بین بخش های مختلف و کاغذ بازی ها را از بین می برد و در نتیجه ی یکپارچگی حاصل میان مدیران ارشد و بخشهای مختلف مدیران قدرت بیشتری برای تصمیم گیری دارند و این تصمیم گیری ها دقیق تر خواهند بود. فناوری اطلاعات شیوه های کاری یک شرکت را بهبود می دهد که این بهبود، بهبود کیفیت کار، خدمات و محصولات شرکت را به همراه خواهد داشت یکی از شیوه های کاری یک شرکت که با توسعه ی فناوری اطلاعات متحول می شود شیوه ی تجارت در آن شرکت می باشد. تکنولوژی اطلاعات با گسترش تجارت و کسب وکار الکترونیکی نحوه ی ارائه ی کالا و خدمات را به افراد و دیگر شرکتها و نیز تهیه ی کالا و خدمات از دیگران را دچار دگرگونی ساخته است.
Paper COI Code
This Paper COI Code is CIMRDC04_055. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/21466/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:گرانمایه، شیرین،1382،توجیه اقتصادی یک طرح تجارت الکترونیکی،4th Conference of Industries and Mines R&D Centers،Tehran،https://civilica.com/doc/21466
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و ارزیابی مدل های ریسک حمل کالاهای خطرناک در صنعت ریلی
- بررسی رابطه هوش سازمانی و مدیریت دانش با یادگیری سازمانی
- ابعاد هوش رقابتی و ضرورت آن در کسب و کارها و موسسات و بانک های ایرانی
- ارتباط بین ظرفیت جذب و رفتار نوآورانه کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه
- بررسی ارتباط بین کارآفرینی سازمانی با عملکرد در باشگاه های ورزشی شهر گناباد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- تحلیل و طراحی نیازمندی های نرم افزاری بر اساس فرآیندهای مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)
- بررسی قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان و الحاقات و اصلاحات بعدی آن
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و ته لنجی)»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.