یک چارچوب پیاده سازی برای امنیت غذایی با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بیوتکنولوژی در کشاورزی دقیق و کشاورزی هوشمند
Publish place: Journal of agricultural biotechnology، Vol: 16، Issue: 4
Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 79
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JOAGK-16-4_011
تاریخ نمایه سازی: 14 بهمن 1403
Abstract:
هدف: تبدیل داده ها به شکل دیجیتال منجر به هجوم گسترده داده ها در تقریبا هر صنعتی شده است که بر عملیات مبتنی بر داده ها متکی است. پردازش داده های دیجیتال به میزان قابل توجهی حجم اطلاعات در حال پردازش را افزایش داده است. ظهور مدیریت کشاورزی الکترونیک عمیقا بر فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) تاثیر گذاشته است و در نتیجه مزایایی برای کشاورزان و مشتریان به همراه دارد و منجر به اتخاذ راه حل های فناوری در مناطق روستایی می شود. این مطالعه بر نوید فناوری های ICT در کشاورزی متعارف و موانع به کارگیری آنها در عملیات کشاورزی تاکید می کند. نتایج: این مطالعه بر نوید فناوری های ICT در کشاورزی متعارف و موانع به کارگیری آنها در عملیات کشاورزی تاکید می کند. این تحقیق اطلاعات کاملی در مورد اتوماسیون، گجت های اینترنت اشیا (IoT) و چالش های مرتبط با یادگیری ماشین (ML) ارائه می کند. پهپادها برای نظارت بر محصول و بهینه سازی تولید در کشاورزی دقیق (PA) و کشاورزی هوشمند (SF) در نظر گرفته شده اند. دوره جدید کشاورزی متعارف با کشاورزی دقیق نشان داده می شود. توسعه چندین فناوری معاصر، مانند اینترنت اشیا، این امکان را فراهم کرده است. در صورت لزوم، این مقاله بر سیستم ها و پلتفرم های کشاورزی جهانی و پیشرفته که از فناوری اینترنت اشیا استفاده می کنند، تاکید می کند. نتیجه گیری: اثربخشی چنین تکنیک هایی در تشخیص بیماری های گیاهی با توانایی آنها در دستیابی به سطوح استثنایی از دقت ثابت می شود. این امر به ویژه زمانی صادق است که آنها بر پایگاه داده های متن باز گسترده و الگوریتم های از پیش آموزش داده شده تکیه کنند. تحقیقات آینده نشان داد که اندازه تصاویر گیاهی مورد استفاده برای مدل سازی و شرایطی که عکس ها تحت آن جمع آوری شده اند می تواند به طور قابل توجهی بر دقت تاثیر بگذارد.
Keywords:
Authors
نیضی میشرا
گروه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه کالینگا، رایپور، هند
پریتی شارما
گروه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه کالینگا، رایپور، هند.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :