Year: 1392
Publish place: 7th National Congress on Civil Engineering
COI: NCCE07_1340
Language: PersianView: 464
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تخریب سازه ها درپایان عمرمفید آن درمناطق شهری به یک امرمهم و ضروری تبدیل شده است وجود چنین سازه هایی با عدم پایداری و شکل ظاهری نامناسب دراین مناطق تبعات منفی انسانی و اجتماعی درپی خواهد داشت ازفنون جدید مهندسی انفجار که امروزه موردتوجه اغلب کشورهای صنعتی جهان می باشد تخریب سازه ها توسط عملیات انفجار میب اشد این روش امیزه ای ازبرخی علوم و فنون مهندسی معدن و عمران می باشد شناخت مصالح و تحلیل سازه انتخاب نوع و مقدار ماده منفجره تعیین روشهای گوناگون حفار یو انفجار کنترل شده بررسی اثرات جانبی انفجار و تاثیر ان برسازه های مجاور نظیر لرزش زمین انفجار هوا و پرتاب مصالح درگستره این روش است دراین مقاله پدیده لرزش زمین حاصل ازتخریب و سقوط سازه توسط عملیات انفجار بررسی شده است پروژه های مختلف تخریب درنقاط مختلف جهان معرفی شدند و روابطی برای تعیین میزان لرزش حاصل ازسقوط سازه و فاکتورهای موثربرآن ذکر شده است پارامترحداکثر سرعت ذرات مجاز به کمک روابط تجربی پیش بینی وارایه شده است
Keywords:
تخریب سازه، انفجار، موادمنفجره، لرزش زمین
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/217332/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، علیرضا و بخشنده امنیه، حسن،1392،پیش بینی لرزش های حاصل از سقوط سازه ها در اثر عملیات انفجار،هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/217332
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، محمدی، علیرضا؛ حسن بخشنده امنیه)
برای بار دوم به بعد: (1392، محمدی؛ بخشنده امنیه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پارامترهای موثر بر نرخ نفوذ دستگاه های حفاری تمام مقطع - TBM مطالعه موردی تونل خط 6 متروی تهران
- پیشنهاد سامانه هشدار سریع زلزله با بهره گیری از شبکه شتابنگاری جنبش شدید زمین برای گستره شهری تهران
- روش واقعی بررسی فنی و اقتصادی پروژه های معدنی
- استفاده از روش AHP در انتخاب گیاه مناسب برای حفظ محیط زیست و بازسازی معدن مس سنگان
- مقایسه عملکرد سیستم های سازه ای مهاربندی همگرا و واگرا در خرابی پیش رونده ساختمان های فولادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.