CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نحوه عملکرد بادخورهای احداث شده بر روی نوک برج ها در مناطق خشک با استفاده از دینامیکسیالات محاسباتی(مطالعه موردی: بانکI&M در نایروبی)

عنوان مقاله: بررسی نحوه عملکرد بادخورهای احداث شده بر روی نوک برج ها در مناطق خشک با استفاده از دینامیکسیالات محاسباتی(مطالعه موردی: بانکI&M در نایروبی)
شناسه ملی مقاله: DESERTWETLAND03_689
منتشر شده در سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران در سال 1391
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی هوشمندآیینی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار، گروه عمران، رودبار، ایران
اکبر قلیزاده - کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
امیرحسین بازیار - عضو هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

خلاصه مقاله:
بادخورها، برای گرفتن باد و هدایت هوای تازه به داخل ساختمان طراحی می شوند. بادخورها می توانند هوای بیرون راجمع کرده و آن را در فضای داخلی ساختمان رها کنند. برای آنکه وجود یک بادخور مؤثر باشد، باید همه سویه باشد وبا چرخش، به موازات جهت باد قرار گیرد. عملکرد بادخورها، زمانی به حداکثر می رسد که هوای تازه را برای فضاهای بزرگ و بازی مانند یک دهلیز سرگشاده تأمین کنند. در این مقاله بعد از بیان نحوه عملکرد بادخورها، با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی به بررسی نحوه عملکرد نوعی از بادخورها که بر روی نوک برج ها قرار میگیرد پرداخته ایم. برای این منظور ابتدا مدل هندسی و مش بندی سازه در نرم افزارGAMBIT انجام شده و سپس با استفاده از نرم افزارFLUENT به بررسی الگوی جریان در این نوع از بادخورها پرداخته ایم. نتایج حاصل از آنالیز بصورت کانتورهای سرعت در جهاتY ،X و الگوی جریان و ... نمایش داده شده است.

کلمات کلیدی:
بادخور در نوک برج ها، تهویه طبیعی، دینامیکسیالات محاسباتی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/223304/