Year: 1385
Publish place: 9th National Congress On Environmental Health
COI: NCEH09_167
Language: PersianView: 1,684
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
قسمت عمده از جمعیت جهان امروز در شهرهایی زندگی می کنند که در انها میزان آلاینده های هوا از مقادیر تعریف شده توسط WHO بسیار بالاتر است و بدین جهت افراد را در معرض خطرهای جدی قرار داده است. تعداد شهرهای با جمعیت بیش از 4 میلیون نفر از 35 مورد در سال 1980 به بیش از 66 شهر در سال 2000 رسید و پیش بینی می شود در سال 2025 به 135 شهر برسد. زیاد شدن تعداد شهرهای با جمعیت بالا و ترویج فرهنگ شهرنشینی، گسترش ترافیک شهری و افزایش بی رویه مصرف انرژی و سوخت های فسیلی که در نتیجه توسعه سریع اقتصادی اجتماعی بوجود می آید منجر به پیدایش غلظت های بسیار خطرناک و مضر برای سلامتی افراد می شود. چرا برخی از آلاینده ها به محض قرار گرفتن در اتمسفر تبدیل به مشتقات اسیدی می شود که اثرات زیانبار آن بر محیط زیست انسان قابل تأمل است. در حالی که استاندارد هوای پاک فقط 9PPM منواکسید کربن را مجاز دانسته است غلظت این گاز سمی در مناطق پرترافیک شهر تهران گاهی به بیش از 120PPM نیز می رسد. بررسی حاضر که با هدف بررسی آلودگی هوا در نقاط پرترافیک شهر یزد بر حسب شاخص آلاینده ای منواکسید کربن صورت گرفته است با هدف بدست آوردن داده های مورد نیاز برای مدیریت زیست محیطی آن و همچنین ارائه اطلاعات به مدیران بخش سلامت استان یزد جهت حل این معضل بهداشتی انجام شده است و میانگین نتایج حاصله در 10 ایستگاه نمونه برداری هوای شهر یزد تنها در یک مورد متوسط منواکسید کربن در حد مجاز و در سایر موارد تا 6 برابر بیش از حد مجاز گزارش گردیده و دامنه تغییر آنب ین 25 ت 65 درصد موارد بیش از حد مجاز را نشان داد و لذا پیشنهاد می شود موضوع در دستور کارشورای سلامت استان یزد قرار گیرد تا در جه حفظ سلامت شهروندان یزدی اقدامهای اساسی جهت مداخله در مدیریت زیست محیطی را موجب گردد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NCEH09_167. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/227928/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:باقیانی مقدم، محمدحسین،1385،بررسی آلودگی هوا در نقاط مختلف شهر یزد و مدیریت زیست محیطی آن،9th National Congress On Environmental Health،Isfahan،https://civilica.com/doc/227928
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از کریدورهای سبز گامی در راستای مدیریت پایدار محیط زیست شهری
- شناسایی موانع تحقیق مدیریت زنجیره تامین سبز درصنعت ساختمان ایران
- طراحی و اجرای مخازن با رویکرد پدافند غیر عامل
- ارزیابی و مدیریت محیط زیست شهری با استفاده از مفهوم تاب آوری خدمات اکوسیستم شهری (مطالعه موردی شهر یزد)
- شهر اکولوژیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- LTE – LOW TEMPERATURE EVAPORATOR
- TWO APPLICABLE TECHNOLOGIES FOR WATER EXTRACTION AND DESALINATION
- RESEARCH RESULTS IN UNCONVENTIONAL WATER TREATMENT
- OCEAN, THERMAL POTENTIAL, AND DESALINATION (OTPD)
- DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE WATER TREATMENT METHODS USING LOCAL RESOURCES, MODERN CRUST, TRADITIONAL CORE
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.